“Με πήρε ο ύπνος, έκαψα το φαγητό και έμειναν νηστικά 5 χιλιάδες άτομα”

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ξέρει να λέει τα πράγματα με το όνομα τους.Υπήρξε αλκοολικός και δε ντρέπεται να το πει δημόσια.Ο Γολγοθάς που τράβηξε μέχρι να το ξεπεράσει ήταν μακρύς:«Κατάφερα να το ξεπεράσω με τη βοήθεια ενός παρτενέρ. Βοηθάει πολύ αυτό. Όταν νομίζεις πως όλοι σε έχουν ξεχάσει και σε έχουν παρατήσει, κάνεις ένα τηλέφωνο στον άλλο και είναι δίπλα σου»τόνισε ο μάγειρας στο «Nitro».

Και ο ίδιος όπως αποκαλύπτει υπήρξε παρτενέρ σε ένα άλλο άνθρωπο με πρόβλημα αλκοολισμού.Όπως είπε μόνο εύκολο δεν ήταν αφού το συγκεκριμένο άτομο μία μέρα τον έσπασε στο ξύλο με αποτέλεσμα να καταλήξει για ράμματα στο νοσοκομείο.

Ο αλκοολισμός του άφησε και κάτι καλό όπως λέει στη συνέντευξή του αφού τη διάρκεια της αποτοξίνωσης του μπήκε το μικρόβιο της μαγειρικής :«βαριόμουνα τους ψυχολόγους και προτιμούσα να κάθομαι να μαγειρεύω.Ξεκίνησα ως σερβιτόρος αλλά δεν το είχα καθόλου ήμουν μες τα νεύρα» αποκαλύπτει.

Ούτε και στη μαγειρική όμως δεν γλίτωσε το ξύλο αφού μία μέρα δουλεύοντας στο Σέρατον έκαψε μερικές χιλιάδες κοτόπουλα και άφησε νηστικά 5.000 άτομα: « Το βράδυ ο σεφ με άφησε να τα ψήσω και να τα τελειώσω στο φούρνο για να είναι έτοιμα την επόμενη μέρα.Τα έψησα τα έβαλα στο φούρνο έκατσα σε μία καρέκλα αλλά δυστυχώς με πήρε ο ύπνος. Στις 6 το πρωί ήρθε ο σεφ και από τα νεύρα του μου έριξε δύο μπουνιές» λέει ο Δημήτρης.
Αναδημοσίευση από star.gr

Comments are closed.