Οι εκλογές της Τουρκίας στον Ant1

…την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 17.00

Ant1 (new logo 2013)

«Εκλογές στην Τουρκία»: Τρίωρη, έκτακτη ζωντανή εκπομπή, την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 17:00. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη των εξελίξεων παίρνει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων στις 20:00.

Το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του ΑΝΤ1 δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές στις πέντε το απόγευμα, την Κυριακή 24 Ιουνίου, στην έκτακτη εκπομπή «Εκλογές στην Τουρκία».

Τι εγκυμονούν οι κάλπες στη γειτονική χώρα; Τι θα κρίνει το αποτέλεσμα; Τι πρέπει να περιμένει η Ελλάδα; Οι εξελίξεις βήμα-βήμα, τη στιγμή που συμβαίνουν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1!
Στο στούντιο η Ρίτσα Μπιζόγλη, μαζί με καλεσμένους καθηγητές και πολιτικούς, θα σχολιάζουν τα αποτελέσματα αλλά και την επόμενη ημέρα της Τουρκίας.

Η Μαρία Ζαχαράκη από την Κωνσταντινούπολη και ο Νικόλας Βαφειάδης από την Άγκυρα, σε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο του ΑΝΤ1, θα μεταδίδουν, τα παρασκήνια και όλες τις εξελίξεις της εκλογική αναμέτρησης.
Μαζί τους και όλοι οι ανταποκριτές του ΑΝΤ1, θα μεταφέρουν τον αντίκτυπο των εκλογών διεθνώς.
«Εκλογές στην Τουρκία», την Κυριακή 24 Ιουνίου, από τις 17.00 με τη Ρίτσα Μπιζόγλη και η συνέχεια στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων στις 20:00!

Comments are closed.