Η μεταμοντέρνα πτώχευση ΕΞΠΡΕΣ Δ. ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ

Πλειστηριασμοί ακινήτων μεν, χωρίς επαληθεύσεις δε!email αναγνώστη

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ειδοποίησε τελικά ότι δεν πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 ο πλειστηριασμός της εξοχικής κατοικίας στον οικισμό Πιτυούσα των Σπετσών της πτωχής Αλίντας Καλοφωλιά ( μετόχου της πτωχεύσασας ΕΞΠΡΕΣ Δ. ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ ΑΕ ). Το γαϊτανάκι των προς πλειστηριασμό ακινήτων συνεχίζεται. Την 6η Φεβρουαρίου προγραμματίζεται η εκποίηση οικοπέδου μεγαλύτερου του ενός στρέμματος στην Εκάλη , πάντα ιδιοκτησίας της Αλίντας Καλοφωλιά. Το αρχικό τίμημα μόλις 642 χιλ. ευρώ (https://www.eauction.gr/Auction/Details/25927) Εικόνα απογοητευτική, μάλλον όχι για τους έχοντες της Εκάλης. Σίγουρα για τους πιστωτές- πρώην εργαζόμενους , παρακολουθώντας τις διαδικασίες της πτώχευσης να βαλτώνουν:
– Αληθεύει ότι εδώ και μήνες η πρώην εισηγήτρια της πτώχευσης είχε ζητήσει να πληροφορηθεί την αιτία εξαιτίας της οποίας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΩΝ (έως και σήμερα) ?
– Η καθυστέρηση σύνταξης της λίστας επαληθεύσεων επιτρέπει στα πιστωτικά ιδρύματα να κινηθούν έχοντας την πρωτοβουλία των πλειστηριασμών;
– Αγνοείται η η τύχη του λογιστηρίου της ΕΞΠΡΕΣ Δ. ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ ΑΕ και στην ηλεκτρονική του μορφή;
– Μελέτησαν οι αρμόδιοι φορείς (υπουργεία, ελεγκτικές αρχές κλπ) θεμελιωμένες καταγγελίες των εργαζομένων σχετικά «με παρένθετες εταιρείες», οι οποίες από ο 2014 έτειναν χείρα βοηθείας στην οικογένεια Καλοφωλιά?

Ο Αληθογράφος

Comments are closed.