Άλμπουμ με ακυκλοφόρητα τραγούδια της Γουάινχαουζ θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο

Δώδεκα ακυκλοφόρητα τραγούδια της Έιμι Γουάινχαουζ θα κυκλοφορήσουν σε άλμπουμ στις 5 Δεκεμβρίου.
Το άλμπουμ, εκτός από τα ακυκλοφόρητα κομμάτια, θα περιλαμβάνει ακόμα διαφορετικές βερσιόν γνωστών τραγουδιών της τραγουδίστριας που πέθανε τον Ιούλιο σε ηλικία 27 ετών, μετά από χρόνια καταχρήσεων.
Η δισκογραφική εταιρία της Γουάινχαουζ ανακοίνωσε ότι τα τραγούδια ηχογραφήθηκαν σε διάφορες φάσεις της καριέρας της τραγουδίστριας και καλύπτουν μία περίοδο από το 2002 έως το 2011.
Ανάμεσα στα τραγούδια θα είναι και το καινούριο «Between The Cheats» που η Γουαϊνχάουζ ηχογράφησε τον Μάιο του 2008.

Ο πατέρας της τραγουδίστριας, Μιτς, δήλωσε ότι άκουσε το άλμπουμ με κομμένη την ανάσα. «Το τραγούδι Halftime δεν το είχα ξανακούσει, είναι απλά απίστευτα όμορφο» είπε.

Μία βρετανική λίρα από την πώληση κάθε άλμπουμ θα πάει στο Ίδρυμα Έιμι Γουάινχαουζ, το οποίο έφτιαξε ο πατέρας της τραγουδίστριας για να βοηθήσει ανθρώπους που πάσχουν από εξαρτήσεις.

Σύμφωνα με έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου της Γουάινχαουζ, η νεαρή τραγουδίστρια πέθανε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Έπειτα από αρκετές εβδομάδες αποχής από το ποτό, η τραγουδίστρια κατανάλωσε ποσότητα πέντε φορές μεγαλύτερη από το όριο που ισχύει για τους οδηγούς στη Βρετανία.

Αναδημοσίευση από in.gr

Comments are closed.