Μαργαρίτης: Αρνητική εξέλιξη η διαγραφή Θεοχαρόπουλου, αλλά…

εμείς πάμε σε ενιαίο κόμμα στην κεντροαριστερά  

Ο Θόδωρος Μαργαρίτης, μέλος της ηγεσίας  της ΔΗΜΑΡ, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6  και στον Γιάννη Πρετεντέρη, εξέφρασε την άποψη  ότι θα έπρεπε να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια διαλόγου στην περίπτωση του Θανάση Θεοχαρόπουλου και ότι η διαγραφή του από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι μία αρνητική εξέλιξη.

Ο κ. Μαργαρίτης ωστόσο, εμφανίστηκε υπέρμαχος της διαδικασίας, που εξήγγειλε η Φώφη Γεννηματά για τη σύγκληση εκτάκτου συνεδρίου, προκειμένου να υπάρξουν διαδικασίες ενοποίησης του χώρου της κεντροαριστεράς. Κάλεσε δε σε συστράτευση όλων όσοι είναι θετικοί στη μετεξέλιξη του Κινήματος Αλλαγής σε ενιαίο κόμμα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαργαρίτης: «Είναι αρνητική εξέλιξη η διαγραφή του κυρίου Θεοχαρόπουλου, πιστεύω ότι έπρεπε να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια συνεννόησης μέσα στο Κίνημα Αλλαγής αλλά εγώ κρατώ   τη μεγάλη εικόνα αυτή τη στιγμή που είναι η εξαγγελία ενός συνεδρίου των μελών και η μετεξέλιξη του Κινήματος Αλλαγής σε ενιαίο κόμμα. Το Κίνημα Αλλαγής είναι μια νέα ποιοτική εξέλιξη του ομοσπονδιακού σχήματος, επομένως όποιος θέλει να στρατευτεί για την Κεντοαριστερά με τις διαφωνίες του, με τις αποσκευές του, με την κριτική του, με τη διαφορετική του διαδρομή πρέπει να σταθμίσει αυτή την επιλογή».

Comments are closed.