Γεννάνε και τα κοκόρια της Τατιάνας

 

Αμα σε θέλει όμως…Η Τατιάνα έσπασε τα κοντέρ του συγχρονισμού αφού την ημέρα που βγήκε η είδηση ότι η 50χρονη φόνισσα του Πειραιά οδηγείται στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού είχε καλεσμένο στο στούντιο τον πρώην παίκτη Survivor και σωφρονιστικό υπάλληλο του Ψυχιατρείου Κορυδαλλού, Δημήτρη Μαργαρίτη. Όχι για να μιλήσει για το θέμα, αφού αυτό προέκυψε λόγω επικαιρότητας μέσα στη μέρα, αλλά για να περιγράψει την εμπειρία της συμμετοχής του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Και έτυχε και πέτυχε. Κι αυτό γιατί ο Δημήτρης Μαργαρίτης μίλησε για τη δουλειά του, δίνοντας μάλιστα και την πληροφορία ότι το ψυχιατρείο του Κορυδαλλού δεν φιλοξενεί γυναίκες (!). Κι ότι εδώ και κάποιους μήνες το Ψυχιατρείο του Κορυδαλλού δεν έχει μόνιμο ψυχίατρο και οι ανάγκες καλύπτονται με εφημερίες. Μια «άγνωστη» για πολλούς πληροφορία που όμως καταδεικνύει την ελλιπή οργάνωση των ψυχιατρικών κρατικών δομών.

Καλύτερος καλεσμένος για το θέμα δεν θα μπορούσε να υπάρχει. Ο Μαργαρίτης συνδύαζε την αληθινή επαγγελματική ιδιότητα του με τη δημοσιότητα που του έδωσε (πρόσκαιρα) το Survivor.

Όσο για την Τατιάνα μάλλον ισχύει αυτό που έλεγε ο Τζέφερσον «η σκληρή δουλειά, φέρνει τύχη». Γιατί ενώ στην αρχή, η εκπομπή της, «Μαζί σου», στον ΣΚΑΪ δεν έσκιζε από νούμερα, σιγά-σιγά κατάφερε να τα ανεβάσει. Φτάνοντας μάλιστα την περασμένη εβδομάδα να περνάει στο σύνολο αρκετά μπροστά με 18,8% από την εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα» που έκλεισε τρεις μονάδες χαμηλότερα, 15,2%.

Comments are closed.