Αντίστροφη μέτρηση για τη συνεργασία του ΣΚΑΙ με τον τούρκο παραγωγό

 

Προς το τέλος – σύμφωνα με πληροφορίες, βαδίζει η συμφωνία του ΣΚΑΙ με τον τούρκο παραγωγό Ατζουν Ιλιτζαλι! Μετά το φετινό φιάσκο με το ελληνοτουρκικό Survivor λέγεται οτι ο Γιάννης Αλαφούζος εχει πειστεί απο τους συνεργάτες του να τερματίσει τη συνεργασία με τους τούρκους και τα υπο-προϊόντα που εχουν γεμίσει το πρόγραμμα του σταθμού και να κάνει στροφή στην ελληνική μυθοπλασία, καθώς και σε άλλες τυπολογίες προγράμματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η απόφαση του ιδιοκτήτη φέρεται να ειναι ειλημμένη και προς αυτήν την κατεύθυνση λεγεται οτι συνηγόρησαν και οι αρνητικές εισηγήσεις για προγράμματα όπως το “Power of love” που κάνουν κακό στο προφίλ του σταθμού.

Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι αυτο που ξεχείλισε το ποτήρι ειναι οι κακές τηλεθεάσεις των εν λόγω τουρκικών προγραμμάτων οι οποιες εχουν επηρεάσει το συνολικό μέσο όρο του σταθμού. Διότι και πέρυσι υπήρχαν αντίστοιχες εισηγήσεις για να επενδύσει ο σταθμός σε ελληνικό πρόγραμμα και ειδικά στη μυθοπλασία, αλλά τα νούμερα τηλεθεασης ήταν ικανοποιητικά, όπως και τα έσοδα. Φέτος ομως η τάση των εσόδων προβληματίζει και σύμφωνα με πρόσωπα που ειναι σε θέση να γνωρίζουν τους αριθμούς ομολογούν οτι αν η αγορά (η τηλεοπτική) ειναι 15% κάτω, ο ΣΚΑΙ είναι παραπάνω!

Comments are closed.