Καϊλή: Φωτογραφική η εξαίρεση Πολάκη για το δάνειο από την Attica Bank

Εύα Καιλή

 

Στην ερώτηση που κατέθεσε στον πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι με αφορμή την αποκάλυψη του «Πρώτου Θέματος» για το καταναλωτικό δάνειο των 100.000 ευρώ του Παύλου Πολάκη από την Attica Bank, αναφέρθηκε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στους Γιάννη Μακρυγιάννη και Βασίλη Γούλα, η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Εύα Καϊλή.

«Είμαστε πάρα πολύ δημιουργικοί οι Έλληνες γιατί γνωρίζετε πολύ καλά ότι όταν φτιάχνεται μια φωτογραφική εξαίρεση για να μπορέσουν να δοθούν νόμιμα αυτά τα δάνεια σε πολύ συγκεκριμένες κατηγορίες ελεύθερων επαγγελματιών για να είναι σύννομο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και ηθικό και τη νομιμότητα θα την εξετάσει και η ΕΚΤ», ανέφερε η κα Καϊλή.

«Είναι τρανταχτή περίπτωση ευνοϊκών όρων που δεν συναντά κανείς στην ευρωπαϊκή αγορά» πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στον διάλογο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Παύλος Πολάκης με την Γιάννη Στουρνάρα, είπε ότι «δείχνει την ανηθικότητα της κυβέρνησης, έχει σπάσει πια κάθε ηθικό φραγμό»

Μιλώντας για τον Παύλο Πολάκη, τόνισε ότι «το ύφος και το ήθος δεν ανήκει για εμένα σε αυτό το κοινοβούλιο. Πραγματικά λυπάμαι».

Για τη μεταγραφή στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ σχολίασε ότι «όταν ένας πρωθυπουργός επιλέγει στελέχη τα οποία περιφέρονται για λίγους μήνες εξουσίας και ξεχνάει ότι τον έλεγαν πολιτικό απατεώνα, δείχνει κάτι για τον ίδιο τον κύριο Τσίπρα και την κυβέρνηση».

Comments are closed.