Αδωνις: Θα έπρεπε ένας εισαγγελέας να έχει ήδη ασκήσει δίωξη στον Πολάκη

Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» και στους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, στον ΣΚΑΪ, σχολίασε την επικαιρότητα λέγοντας:
 «Ο κ. Πολάκης εκτός από “σαχλαμαρόμαγκας” είναι και άσχετος. Συγκρίνει το δικό μου δάνειο της πρώτης κατοικίας με το δικό του καταναλωτικό δάνειο. Θα του κάνω νέα αγωγή για τα υπονοούμενα που άφησε. Ο κ. Πολάκης πρέπει να καταλάβει ότι υπάρχουν νόμοι σε αυτό το κράτος».
 «Ζούμε σε μία χώρα απόλυτης παρακμής. Έχουμε τα sms του κ. Καμμένου στον κ. Κοτζιά και ταυτόχρονα τον κ. Πολάκη να απειλεί τον κεντρικό τραπεζίτη. Ο κ. Πολάκης έχει διαπράξει κακούργημα που μαγνητοφώνησε και δημοσιοποίησε τον διάλογό του με τον κ. Στουρνάρα χωρίς τη ρητή συναίνεσή του. Κανονικά θα έπρεπε ένας εισαγγελέας να έχει ήδη ασκήσει δίωξη στον κ. Πολάκη».
 «Ο κ. Τσίπρας έλεγε ότι αν είχε ηχογραφήσει ο κ. Ψυχάρης τη συνομιλία τους ήταν κακούργημα. Τώρα που ο κ. Πολάκης έχει ηχογραφήσει τον κ. Στουρνάρα “πέρα βρέχει”. Δεν μπορεί να έχουμε δύο μέτρα και δυο σταθμά. Ή οι νόμοι ισχύουν για όλους ή δεν ισχύουν για κανέναν».

Comments are closed.