Λοβέρδος για Ξεπαπαδέα: Σοβαρότατη πολιτική ανακολουθία


…και κατάχρηση εξουσίας

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Αντρέας Λοβέρδος, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στον Γιάννη Πρετεντέρη, σχολίασε τις πολιτικές αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η νέα αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος της Κυριακής για την γραμματέα Διαφθοράς Νατάσα Ξεπαπαδέα.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος: «Υπάρχει σοβαρότατη πολιτική ανακολουθία και ένδειξη τι σημαίνει επί ΣΥΡΙΖΑ η Γενική Γραμματεία Διαφθοράς και το υπουργείο Διαφθοράς. Αυτό είναι μία φωτογραφία του τι σημαίνει, σημαίνει ότι για τους ιδίους δεν υπάρχει κανένα θέμα, ούτε ουσιαστικό κόλλημα, ούτε με θέμα δεοντολογίας, τίποτα. Δηλαδή μπορείς να είσαι επικεφαλής του τομέα της ελληνικής διοίκησης εναντίον της διαφθοράς και να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που επί τέσσερα χρόνια είναι στο στόχαστρο θεμάτων που σχετίζονται με τη διαφθορά, με τη Βενεζουέλα, με το μαύρο χρήμα προς την Ευρώπη, με off shore εταιρείες πάνω απ όλα. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται ότι είναι ο κήρυκας του αγώνα εναντίον των off shore που είναι μια αδιαφανής οικονομική λειτουργία. Δεν είναι δυνατόν. Και απ την άλλη, αφού είναι έτσι για τους εαυτούς τους, ότι ό τι και αν κάνουν δηλαδή δεν τίθεται θέμα δεοντολογίας, για τους άλλους για τους αντιπάλους, αυτός ο μοχλός της ελληνικής διοικήσεως, είναι ένας μοχλός κατασκευής λόχων, ένας μοχλός κατάχρησης εξουσίας, εγώ τα βλέπω και τα δύο»

Κληθείς να σχολιάσει την εκδήλωση της «Προοδευτικής Συμμαχίας» που έγινε το Σάββατο το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο Γαλατσίου και συμμετείχαν και στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο κ. Λοβέρδος σημείωσε πως: «αυτό δεν βγαίνει σε καλό στον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι στιγμής, αν κρίνουμε από τις πολλές δημοσκοπήσεις, μάλλον μας βγαίνει σε καλό εμάς γιατί και πεισμώνει και συσπειρώνει το δικό μας κόσμο και εξευτελίζεται ο κ. Τσίπρας , γιατί φαίνεται ότι δεν έχει άλλο εργαλείο, προσπαθεί να μεταμφιεστεί και να εμφανιστεί στο εκλογικό σώμα των ευροεκλογών, των δημοτικών αλλά και ενδεχομένως των βουλευτικών εκλογών ως κάτι άλλο, ντρέπεται γι αυτό που είναι και πάει να γίνει κάτι άλλο. Εγώ μόνο για τον κ. Θεοχαρόπουλο θέλω να πω ότι η ανακολουθία του βρίσκεται μέσα στο 2019, δηλαδή δεν έχει καν παρελθόν 2018, επειδή μέσα στο 2019 έλεγε άλλα πράγματα».

Comments are closed.