Κ.Χατζηδάκης: Έχουμε κυβέρνηση Πολάκηδων

 

«Ο ελέφαντας θα είναι στο δωμάτιο, ο ελέφαντας θα είναι ο κ. Πολάκης και το ήθος Τσίπρα-Πολάκη πια» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κώστας Χατζηδάκης, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στον Γιάννη Πρετεντέρη, σχολιάζοντας την ψήφο εμπιστοσύνης που αναμένεται να ζητήσει ο πρωθυπουργός, ενώ έκανε λόγο για «κυβέρνηση Πολάκηδων».
Ο κ. Χατζηδάκης αναφέρθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και στον πρωθυπουργό, λέγοντας: «Να επιτίθεται σε έναν ανάπηρο συμπολίτη μας και έρχεται ο πρωθυπουργός μιας προοδευτικής υποτίθεται κυβέρνησης και τον καλύπτει και βάζει γι’ αυτή την συμπεριφορά όλους τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας να πούνε ‘’ναι’’ στον κ. Πολάκη, τότε ο κόσμος βγάζει τα συμπεράσματά του και αντιλαμβάνεται ότι δεν έχουμε μια κυβέρνηση των πολλών, αλλά μια κυβέρνηση των Πολάκηδων».
Όσον αφορά το γιατί μετατρέπει ο κ. Τσίπρας την πρόταση δυσπιστίας σε ψήφο εμπιστοσύνης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανέφερε: «Είναι ολοφάνερο ότι καλύπτει τον κ. Πολάκη. Και όχι μόνο τον καλύπτει, τον επιβραβεύει. Αλλά ο ελέφαντας θα είναι στο δωμάτιο και ο ελέφαντας θα είναι ο κ. Πολάκης και το ήθος Τσίπρα-Πολάκη πια. Και όλοι οι υπόλοιποι καλούνται να επιβραβεύσουν με την ψήφο τους αυτή την συμπεριφορά. Και νομίζω ότι γι΄αυτό τον λόγο, η όποια νίκη με 152, θα είναι μία πύρρειος νίκη».

Comments are closed.