«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο 10ήμερο Χριστουγεννιάτικο εμπορικό φεστιβάλ που οργανώνεται στην Πάρο

Δεκαήμερο Χριστουγεννιάτικο Εμπορικό Φεστιβάλ οργανώνουν το Δεκέμβριο ο Σύλλογος Γυναικών Πάρου «Αρηίς» και ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου. Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του εύρους των επιλογών, η στήριξη της τοπικής αγοράς, αλλά και η παροχή προς τους καταναλωτές σημαντικών προσφορών, εκπτώσεων και ειδικών τιμών από τα καταστήματα της περιοχής.
Η έναρξη του Φεστιβάλ θα γίνει το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, με φιλανθρωπικό «γκαλά» και επίδειξη μόδας στο ξενοδοχείο “Paros Palace” στην Παροικιά.
Στους παρευρισκόμενους του «Γκαλά» θα προσφερθεί επιπλέον ποσοστό έκπτωσης, ενώ το σύνολο της αξίας του εισιτηρίου/πρόσκλησης (5 ευρώ) θα διατεθεί για την ενίσχυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα δοθεί σε Παριανές οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
Την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, θα γίνει προβολή ταινίας στην αίθουσα του Νηρέα στη Νάουσα προς τιμήν του 1ου Πρότυπου Κέντρου ΑΜΕΑΙ Νάουσας Πάρου, στο οποίο και θα διατεθούν τα έσοδα της βραδιάς. Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το απόγευμα, 11 Δεκεμβρίου, στην Παροικία με τη γιορτή της «Παριανής Σούμας» και με πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους.

Comments are closed.