Δεν θέλουμε να μπούμε στην τοξική αντιπαράθεση των μεγάλων κομμάτων

Ο Καραμέρος για την απόρριψη του χρίσματος από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Καραμέρος, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στον Βασίλη Αδαμόπουλο, διευκρίνισε τους λόγους για τους οποίους ο συνδυασμός τους αρνήθηκε τη στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Θα μπορούσε η υποστήριξη να είναι καλοδεχούμενη από όλα τα κόμματα, αλλά εμείς κάναμε μία επιλογή, την οποία θέλουμε να στηρίξουμε, σεβόμενοι και τα μέλη της παράταξης μας, τα οποία δεν θέλουν να έχουν κομματικές ταυτότητες, ή προέρχονται από τη ΝΔ ή προέρχονται από το Κίνημα Αλλαγής που είναι και οι περισσότεροι μέσα στο συνδυασμό, οπότε καταλαβαίνετε ότι όταν κάποιος μόνος του παίρνει την πρωτοβουλία να αναρτήσει στο site του κόμματος του τη δήλωση υποστήριξης, αυτό αποτελεί ένα πρόβλημα για μας.
Για αυτό αρνηθήκαμε τη στήριξη από αυτό το κόμμα και φυσικά μας ενδιαφέρει η πόλη μας, μία αλλαγή, μια επανεκκίνηση μετά από δώδεκα χρόνια μιας συγκεκριμένης διοίκησης και δεν θέλουμε να μπούμε στην τοξική κομματική αντιπαράθεση. Αν κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να βάλουν τώρα αυτά που συμβαίνουν στην κεντρική πολιτική σκηνή σε ένα δήμο 72.000 κατοίκων που έχει συγκεκριμένα ζητήματα, το κυκλοφοριακό, ένα στίγμα που πρέπει να δώσει για έναν ψηφιακό και πράσινο δήμο αν θέλει κάποιος να το βάλει στην κομματική διελκυστίνδα εμείς δεν θα το επιτρέψουμε, δεν θέλουμε να μπούμε στην τοξική αντιπαράθεση των μεγάλων κομμάτων» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμέρος.

Comments are closed.