An amazing night!

Ένα exclusive event για την επίσημη παρουσίαση σειράς πούρων PARTAGAS LINEA MADURO από τον πρόεδρο της HABANOS S.A.

Σε μία φαντασμαγορική βραδιά οι δυναμικές γυναίκες των Sisters Of The Leaf Greece, προεξέχουσας της ιδρύτριας και προέδρου τους Δρ. Αναστασίας Ψωμιάδη σε συνεργασία με τους Habanos Club Greece και το Στέλιο Τσικρίκη, καλωσόρισαν το προεδρείο της Habanos S.A. για να υποδεχτούν με τους 140 επίλεκτους καλεσμένους τους την επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς πούρων Partagás Linea Maduro No.1, No.2 & No. 3 και να γιορτάσουν μαζί το πρώτο επίσημο cigar gathering στην Ελλάδα.

Τιμώμενα πρόσωπα της υπέροχης βραδιάς ο Πρόεδρος Habanos S. A., Luis Sanchez Harguindey, ο Αντιπρόεδρος της Habanos S. A. , Leopoldo Cintra Gonzalez, ο Πρόεδρος Phoenicia Trading A.A. (Africa and Middle East) LTD., Mohamed Zeidan, ο Managing Director of Phoenicia Fereos Hellas, ο George Fereos καθώς και το Board of Directors της Habanos S. A. & της Phoenicia.

Οι Κουβανέζοι μουσικοί, το ανακαινισμένο Golf Γλυφάδας, ο ανοιξιάτικος αέρας της αθηναϊκής ριβιέρας και η παρουσία γνωστών ονομάτων της ελληνικής ναυτιλίας, των επιχειρήσεων, των media και του κορυφαίου στον κόσμο κατασκευαστή υγραντήρων πούρων κου Χρήστου Καρναμπάκου δημιούργησαν το ιδανικό σκηνικό για το επίσημο λανσάρισμα των Partagás Linea Maduro No.1, No.2 & No. 3 στην ελληνική αγορά.

Η ανυπομονησία όλων τους μεγάλη καθώς ήταν η πρώτη φορά που η Ελλάδα φιλοξένησε ένα τόσο σημαντικό event για τον κόσμο του πούρου.

Η πρόεδρος των Sisters of the Leaf Greece, Δρ. Αναστασία Ψωμιάδη, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο της Habanos S.A. κο. Luis Sanchez Harguindey , ο οποίος και παρουσίασε τη νέα σειρά πούρων.

Οι προσκεκλημένοι έλαβαν τα 3 πούρα της σειράς, τα οποία και απόλαυσαν στο δείπνο που ακολούθησε. Η βραδιά συνεχίστηκε με ξέφρενο πάρτι με άφθονο ρούμι και cocktails από την Havana Club, με πολύ χορό σε λάτιν ρυθμούς!

Ο ενθουσιασμός των προσκεκλημένων και το γεμάτο ρυθμό και χαμόγελα πάρτι με το οποίο έκλεισε η βραδιά ήρθε ως η καλύτερη επιβράβευση για αυτό το ισχυρό δίκτυο των SOTL Greece το οποίο μετράει ήδη 300 μέλη με γυναίκες και άντρες αυστηρά επιχειρηματίες και επαγγελματίες μόλις σε μερικούς μήνες από την ίδρυσή του!

Το Advisory Board των Sisters of the Leaf ( Άννα Κοντολέων, Ελεάνα Μουσκεντέρη, non smoker Ειρήνη Σταμάτη, Κατερίνα Ιωακείμ, Έλενα Γαζέτα, Αγάθη Γαλάνη, Γεωργία Κατσιρούμπα, anti smoker – Βίκυ Αθανάσογλου) ετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο event του καλοκαιριού.
Προτάσσοντας την επιχειρηματική ηθική και την ακεραιότητα, το όραμα της Αδερφότητας είναι να σπάσει τα στερεότυπα και για άντρες και για γυναίκες και να τους μυήσει στον κόσμο του πούρου και όχι στο κάπνισμα!

Comments are closed.