Στο παρά πέντε γλύτωσαν το βατερλό οι αποψινοί μαραθώνιοι των καναλιών

Το απρόσμενο δώρο…

Και φυσικά δεν είναι άλλο από τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ και την αποχώρηση Βενιζέλου! Η Φώφη Γεννηματά, μπορεί να μην το διανοείται, αλλά με τη χθεσινή της απόφαση μοιράζει δώρα σε όλους εκτός από το κόμμα της! Και οι αποδέκτες των δώρων της δεν είναι μόνο η ΝΔ (που μάλλον της χαρίζει την αυτοδυναμία) ή ο ΣΥΡΙΖΑ (που βάζει φρένο σε περαιτέρω συντριβή του την 7η Ιουλίου), είναι και προς τους αποψινούς μαραθώνιους των καναλιών που θα συζητούσαν το βαρετό πλέον θέμα για τις αιτίες της συντριβής του ΣΥΡΙΖΑ!

Οι σοβαροί άνθρωποι όμως έχουν καταληξει τι συνέβη και έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ με 9,5 μονάδες από το πρώτο 24ωρο! Και το πιθανότερο να επέλεγαν NETFLIX! Ηρθε όμως η Φώφη σαν απομηχανής Θεός και τροφοδότησε την επικαιρότητα με φρέσκα φρούτα! Τον άνθο της εποχής!

Η χαρά των πάνελ! Διότι πόση αγωνία να έχει κανείς για τον Μπακογιάννη αν κερδίσει τον Ηλιόπουλο στην Αθήνα; Ή για τον Μώραλη στον Πειραιά “κόντρα” στον εκλεκτό της ΝουΔου; Πόση;

Για τον Πατούλη στην Αττική ή τον Νίκα στην Πελοπόννησο, εντάξει… Κάποια πράγματα είναι και θέμα αισθητικής! Ειδικά όταν μιλάμε για τηλεόραση!

Comments are closed.