Έξαλλος ο Τσίπρας πέταγε καρέκλες στην Κουμουνδούρου

 

… το βράδυ της 26ης Μαΐου σύμφωνα με το ρεπορτάζ δυο μεγάλων εφημερίδων – Καμια διάψευση προς το παρόν

Όλόκληρη την τελευταία εβδομάδα ακούγονταν διάφορες φήμες για το τι συνέβη το βράδυ της 26ης Μαΐου στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου όταν έφθασε ο Αλέξης Τσίπρας για να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα – αν και είχε ενημερωθεί για το εύρος της ήττας… Οι εν λόγω φήμες μιλούσαν για μεγάλη ένταση και ακραία περιστατικά ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του! Ενώ υπήρξαν και πληροφορίες που έκαναν λόγο ακόμη και για ιατρικό τιμ που κλήθηκε στα γραφεία του κόμματος!

Με άλλα λόγια στη δημοσιογραφική “πιάτσα” κυκλοφορούσαν πληροφορίες και φήμες που περιέγραφαν τον Αλέξη Τσίπρα σε έξαλλη κατάσταση, οργισμένο με τους συνεργάτες του και κυρίως τόσο θυμωμένο που λέγεται ότι εκτόξευε αντικείμενα!

Κι ενώ διακινούνταν όλες αυτές οι ιστορίες για το βράδυ της 26ης Μαΐου στην Κουμουνδούρου με πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό, κανένας δημοσιογράφος δεν πήρε την ευθύνη να αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβη… Εχθές όμως δυο δημοσιογράφοι στις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας με το βάρος της υπογραφής τους αποκάλυψαν τις πληροφορίες τους, οι οποίες συγκλίνουν και δεν απέχουν από όσα αναφέρονται πιο πριν (και ακούγονταν από στόμα σε στόμα όλη την εβδομάδα που πέρασε)!

Συγκεκριμένα ο “Βηματοδότης” από το Κυριακάτικο “Βήμα” και ο Μάκης Πολλάτος από το “Πρώτο Θέμα” στα ρεπορτάζ τους μιλούν για καβγάδες, ρίψη αντικειμένων και περιγράφουν έναν πρωθυπουργό εν εξάλλω!

Ειδικότερα ο “Βηματοδότης” αναφέρει: “Πληροφορήθηκα εξωδίκως ότι το βράδυ της περασμένης Κυριακής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σοκαρισμένος και βαθύτατα εκνευρισμένος από το εκλογικό αποτέλεσμα έχασε την αυτοκυριαρχία του… Όσοι τον είδαν είχαν να λένε ότι η συμπεριφορά του ήταν σχεδόν ανάρμοστη. Την πλήρωσαν κατι τραπέζια και κάτι καρέκλες. Στην Κουμουνδούρου όλα αυτά. Κατά μια εκδοχη αυτή ήταν η αιτία που καθυστέρησε, έως τα μεσάνυχτα, να κάνει δηλώσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το ρεπορτάζ Πολλάτου: “Παρά τα χαμόγελα μπροστά στον φωτογραφικό φακό και την τηλεοπτική κάμερα, ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή του. Αξιόπιστες πληροφορίες λένε οτι ο πρωθυπουργός, ευρισκόμενος στο γραφείο του στον 5ο όροφο του κεντρικού κτιρίου του ΣΥΡΙΖΑ, πετούσε καρέκλες και τραπέζια μην μπορώντας να ελέγξει τα νεύρα του μετά τη συντριπτική ήττα”.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν δυο 24ωρα από την κυκλοφορία των εφημερίδων δεν έχει υπάρξει καμια διάψευση απο κυβερνητική πηγή! Ενδεχομένως απαξιούν ή μήπως είναι ενδεικτικό της διάλυσης που επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο;

Comments are closed.