Το Μαξίμου επιστρατεύει τον Νικολακόπουλο

 

… μετά το κάζο των ευρωεκλογών και τους απίθανους μαθητές του Βερναρδάκη

Εκτός από τις 9,5 μονάδες διαφορά από τη ΝΔ που επιφύλαξε η κάλπη της 26ης Μαΐου για τον ΣΥΡΙΖΑ, το αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής έκρυβε και άλλη μια ήττα για το κυβερνών κόμμα, την ήττα από τις δημοσκοπήσεις! Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε και από τους δημοσκόπους το βράδυ της 26ης Μαΐου… Από τους δημοσκόπους που είχε στοχοποιήσει ο Αλέξης Τσίπρας καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, μιλώντας για κατασκευασμένες διαφορές και ότι είναι συνηθισμένος να χάνει στις δημοσκοπήσεις, αλλά να κερδίζει στις κάλπες.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη, ούτε την πρώτη Κυριακή ούτε τη δεύτερη! Τώρα αν η ευθύνη δεν είναι του Τσίπρα, αλλά του Βερναρδάκη ή εκείνου του απίθανου μαθητή του της VOX POP Analysis που “κούφανε” μέχρι και τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, μικρή σημασία έχει, αφού το αποτέλεσμα μετράει, κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Το αποτέλεσμα λοιπόν είναι σύμφωνα με το ρεπορτάζ ότι απομακρύνονται από το περιβάλλον του Τσίπρα οι απίθανοι δημοσκόποι-αυλοκόλακες… Και με εντολή του πρωθυπουργού επιστρατεύεται ο γνωστός καθηγητής και εκλογολόγος Ηλίας Νικολακόπουλος που στις τελευταίες εκλογές τον είδαμε να δίνει τα φώτα του στον εκλογικό μαραθώνιο της ΕΡΤ.

Comments are closed.