Αδωνις: Ο Αγγελής λέει πως έγιναν “σημεία και τέρατα”

…δεν πρέπει η κυβέρνηση να απαντήσει; 

Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα στην εκπομπή «Αταίριαστοι» και στους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο, στον ΣΚΑΪ, σχολίασε την επικαιρότητα λέγοντας:
Για το εκλογικό αποτέλεσμα
 «Ο μπλε χάρτης της Ελλάδας μιλάει από μόνος του. Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το μπλε είναι της Ελλάδας, όχι της Νέας Δημοκρατίας. Η εποχή του διχασμού και του τοξικού πολιτικού κλίματος πρέπει να μείνουν πίσω μας. Πρέπει να ασχοληθούμε με το λαμπρό μέλλον που μας περιμένει. Διεκδικούμε και την τελευταία ψήφο των Ελλήνων πολιτών. Εργαζόμαστε για να πετύχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή νίκη».
Για τη Δικαιοσύνη
 «Δεν φοβήθηκα τον κ. Τσίπρα όταν έστηνε σκευωρίες για να με κλείσει φυλακή. Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Αγγελής λέει στις αναφορές του πως έγιναν “σημεία και τέρατα”. Δεν πρέπει η Κυβέρνηση να απαντήσει; Δεν ξέρω αν έχουν στοχοποιηθεί άλλοι πολιτικοί στο παρελθόν όπως εγώ και μάλιστα με τη βούλα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου».
 «Θα ψάξουμε να βρούμε τι συνέβη στην δυσώδη υπόθεση της Novartis. Δεν θα το κάνουμε για λόγους ρεβανσισμού, αλλά για το καλό της Δημοκρατίας. Εάν κάθε Κυβέρνηση μπορεί να εργαλειοποιεί τη Δικαιοσύνη και να στήνει ψευδομάρτυρες για να χτυπά τους πολιτικούς αντιπάλους, στο τέλος δεν θα έχουμε Δημοκρατία στην Ελλάδα».
Για τον κ. Βενιζέλο
 «Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έχει καμία σχέση με τη Ν.Δ. ούτε μπορεί να είναι υποψήφιος με τη Ν.Δ. Τον εκτιμώ και χρήζει σεβασμού. Όπως χρήζει σεβασμού και η κ. Φώφη Γεννηματά. Όλα τα υπόλοιπα είναι θέματα που αφορούν το ΚΙΝΑΛ και όχι τη Ν.Δ.».

Comments are closed.