“Μακάρι να ήταν όλες οι φωνές στον χώρο ψύχραιμες και δίκαιες όσο η δική του”

 

Μετά την Άννα Αναστασίου που παραιτήθηκε απ’ τον Athens Voice Radio συντετριμμένη ψυχολογικά από τις τελευταίες εξελίξεις λογω της γνωστής δημοσίευσης, αποχώρησε κι ο Μάκης Μηλάτος, ο γνωστός βετεράνος παραγωγός που ήταν παραγωγός στον Athens Voice Radio 102, 5 και συνεργάτης στην Athens Voice. Mε μια εξαιρετική ανάρτηση στο προσωπικό του προφιλ ξεκαθαρίζει ότι ΔΕΝ παραιτήθηκε από τον σταθμό λόγω του γνωστού “κακού” σχολίου στο σάιτ της Athens Voice που προκάλεσε αντιδράσεις μιας και η αποφαση του είχε παρθεί πριν το ξεσπασμα όλων αυτων των γεγονότων . Και μάλιστα προς τιμή του υπερασπίζεται την Athens Voice και τους συναδέλφους του και τονίζει και την απογοήτευση του για όλους αυτούς που ξέχασαν την ιστορία των 15 χρόνων της Athens Voice και εσπευσαν να την καταδικάσουν. Μακάρι να ήταν όλες οι φωνές στον χώρο ψύχραιμες και δίκαιες όσο η δική του. Γιατι αυτό απαιτεί και προυποθέτει μια δημοκρατική κοινωνία. Μεταξύ άλλων ο Μάκης Μηλάτος αναφέρει:
“Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για την ιστορία της Athens Voice αλλά μάλλον είναι άσκοπο αφού όσοι θέλουν θυμούνται κι όσοι επέλεξαν το delete από τον σκληρό δίσκο του μυαλού τους, είναι γιατί χρειάζονταν τον χώρο που καταλάμβαναν αυτές οι αναμνήσεις για να φυτέψουν το μίσος.
Πολλοί από όσους αντέδρασαν πριν από λίγες μέρες, για την γνωστή ανάρτηση με το σάλτο απόγνωσης της μετανάστριας Γκαϊνέ Κασαρτζιάν, δεν βλέπω να αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο μετά την -2η, να θυμίσω- επίθεση στην Athens Voice. Ουπς! Τι έγινε παιδιά; Επιλεκτική Δημοκρατία; Ναι μεν αλλά;
Από το: «Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να τα λες», φτάσαμε στην παράλογη παραλλαγή: «Διαφωνώ με ό,τι λες και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να μην το λες». Ακόμη κι όσοι έχουν ρηχή μνήμη μπορούν εύκολα να θυμηθούν πως φυτέφθηκε, ποτίστηκε, ρίζωσε, άνθισε και καρποφόρησε ο «νέος εμφύλιος» που τώρα πιά έχει πάρει διαστάσεις φυσικής καταστροφής.”

Radio Inspectors

Comments are closed.