H απάντηση της Έλλης Στάη στις κατηγορίες ότι “χαριεντίζεται” με τον Μητσοτάκη

 

Τη δική της απάντηση στα όσα γράφτηκαν, με αφορμή και σχετικό σχόλιο που έκανε στο λογαριασμό της στo facebook η Έλενα Ακρίτα, για τη φωτογραφία της από το Προεδρικό Μέγαρο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας έδωσε σήμερα η Έλλη Στάη μέσω Instagram.
Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Ακρίτα ανέβασε την φωτογραφία της έλλης Στάη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη γράφοντας αρχικά “Έλλη Στάη Κυριάκος Μητσοτάκης. Έρωτας χωρίς ανταπόκριση αν κρίνουμε από το ύφος του; Μετά απ’ αυτό πώς θα του πάρει συνέντευξη;“, ενώ αργότερα πρόσθεσε στην ίδια ανάρτηση “Edit. Επειδή τώρα διάβασα κάποια σχόλια σε αυτή την ανάρτηση: δεν ενδιαφέρει ούτε η προσωπική της ζωή, ούτε η εμφάνιση της. Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι οι δημοσιογράφοι δεν χαριεντιζόμαστε κατ’ αυτόν – ή κατ’ ουδένα – τρόπο με τους πολιτικούς. Είναι αντιδεοντολογικό to say the least“.

Παράλληλα βέβαια υπήρξαν και άλλα δημοσιεύματα με αφορμή τη φωτογραφία αυτή (για παράδειγμα το iefimerida, γνωστό για τους μετριοπαθείς του τίτλους, ανέδειξε το θέμα με τίτλο “Η Ελλη Στάη «έλιωσε» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη”) με ορισμένα (όπως και το iefimerida) να βάζουν στο “χορό” και τον Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο σύμφωνα με το Βηματοδότη είχε εναγκαλισμό μετά σταυρωτού φιλιού η Έλλη Στάη (η οποία σύμφωνα με το Βηματοδότη στη συνέχεια του ζήτησε επαγγελματικό ραντεβού, όπως και άλλος ένας δημοσιογράφος. Ο πρώην Πρωθυπουργός απάντησε λέγοντας τους “να έλθουν και οι δυο μαζί ή ξεχωριστά, με την κ.Στάη να χαμογελά και να του λέει μόνη μου δεν έρχομαι είναι επικίνδυνο»”).
Σήμερα το βράδυ, ωστόσο, η Έλλη Στάη “απάντησε” στα δημοσιεύματα και τα σχόλια για τα “χαριεντίσματα” και το “λιώσιμο” με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανεβάζοντας στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία με τη Μαρέβα Μητσοτάκη από την Πάτμο, με σχόλιο “Εγώ προτιμώ τη Μαρέβα“…
(από την παρέα λείπει η Τζενη Μπαλατσινού – Κικίλια που ως γνωστόν δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας στην Πάτμο)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Εγώ προτιμώ τη Μαρέβα #patmos #friday . . . . . #photooftheday #picoftheday #igers #moodoftheday #greece #summer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Stai (@ellistai) στις


Πηγή thefaq.gr

Comments are closed.