Μπηχτές Μαυρίδη για το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης

 

 

Ο εκδότης του “Φιλελεύθερου” μιλάει για “εξαφανισμένους” που δεν μιλούν στους δημοσιογράφους

Αφού θύμισε στον Κυριακο Μητσοτακη πώς την πάτησε ο Αντώνης Σαμαρας με τον ΕΝΦΙΑ λέγοντας χαρακτηριστικά οτι “Ο ΕΝΦΙΑ ήταν το καρφί που έκλεισε την κάσα της μεσαίας τάξης” και οτι όλο αυτο συνέβη επειδη ο πρωην πρωθυπουργός άκουσε την εισήγηση μιας ομαδας τεχνοκρατών που προέρχονταν απο το ΠΑΣΟΚ (ανάμεσα τους και ο Χάρης Θεοχαρης σημερινός υπουργός Τουρισμού)… Ο εκδότης του “Φιλελεύθερου” Θανάσης Μαυριδης συνεχίζει να σχολιάζει στο άρθρο του (εν ειδει ανοιχτής επιστολής με τίτλο “Καλημέρα κύριε Πρόεδρε”), το φαινόμενο AIRBNB τονίζοντας οτι “Μπορει να χρειάζεται ρύθμιση για προορισμούς όπως η Σαντορίνη που θελει υπηρεσίες δημοσίων υπαλλήλων και αρα θα πρέπει να τους παρέχει στέγη… Δεν χρειάζεται ομως ρύθμιση στην Αθήνα”!

Ωστόσο, εκτος απο τα “καρφιά” για τον νέο υπουργό Τουρισμού (εναν δηλαδη εκ των εισηγητών του ΕΝΦΙΑ στον Αντώνη Σαμαρα), ο Θανάσης Μαυριδης πετάει τις μπηχτές του και για το επικοινωνιακο επιτελείο της κυβέρνησης λέγοντας “γενικώς πρέπει να έχετε θεμα με την επικοινωνια” συμπληρώνοντας οτι οι υπεύθυνοι για να ενημερώσουν τους δημοσιογράφους (μετα τη σύσκεψη στο υπουργείο Τουρισμού παρουσία του πρωθυπουργού) “ήταν εξαφανισμένοι”!

Συγκεκριμένα ο Θανάσης Μαυριδης εγραψε για το πρόβλημα επικοινωνίας της κυβέρνησης: “Στη σύσκεψη δεν είπατε, λεει, για αυτά που γράφονται στις εφημεριδες. Είπατε μονο να πληρώνουν φόρους εκείνοι που φοροδιαφεύγουν και δεν δηλωνουν τα εισοδήματα τους. Σύμφωνοι! Και ποιος εμφανίστηκε Πρόεδρε για να το εξηγήσει αυτο στους δημοσιογράφους; Κανείς! Εξαφανισμένοι ήταν οι άνθρωποι. Γενικώς πρέπει να έχετε θεμα με την επικοινωνια. Νομίζω θα βρείτε τροπο να το λύσετε. Αλλα η ζημιά εγινε. Και δεν ήταν η μοναδικη τις προηγούμενες ημερες“.

Comments are closed.