Από ποιους κινδυνεύει ο Πάγκαλος

 

… και χρειάζεται έξι αστυνομικούς, ενώ για τους βουλευτές αρκούν δυο κ. Χρυσοχοΐδη

Δεν γνωρίζουμε αν η “σκόνη” που σηκώθηκε στα ΜΜΕ για την προσπάθεια του Χρυσοχοΐδη να αφαιρέσει δυο αστυνομικούς απο τους έξι του Πάγκαλου, ειναι βάσιμη ή εγινε στο πλαίσιο της προώθησης, με αφορμή την επανέκδοση του γνωστου πονήματος του τέως υπουργού “Όλοι μαζί τα φάγαμε …και συνεχίζουμε να τα τρώμε”; Διότι αν ειναι υπαρκτή (και οχι κατασκευασμένη) η αντίδραση Παγκαλου, οπου σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στον Τυπο, κάλεσε τον πρωην σύντροφο του (στο ΠΑΣΟΚ) και νυν υπουργό Προστασιας για να διαμαρτυρηθεί (σε άπταιστα “γαλλικά”), τοτε υπάρχει πρόβλημα!

Και το πρόβλημα ειναι (διότι δεν το εχει κάνει ακομη) οτι ο Μιχάλης Χρυσοχοιδης οφείλει να ενημερώσει τον ελληνικό λαό πόσοι αστυνομικοί ειναι αποσπασμένοι στη φύλαξη του Θεοδωρου Παγκαλου. Και αφου ενημερώσει τους πολίτες που πληρώνουν τους αστυνομικούς του πρωην υπουργού για τον αριθμό, αν δηλαδη εγιναν τέσσερις ή παραμένουν έξι… Στη συνέχεια να εξηγήσει απο ποιους κινδυνεύει ο κ. Παγκαλος για να χρειάζεται έξι αστυνομικούς και οχι τέσσερις ή τρεις.

Διότι, αν για εναν εν ενεργεία βουλευτή αρκούν δυο αστυνομικοί (όπως δημοσιεύθηκε), γιατι ένας πρωην πολιτικός στην ηλικια του κ. Παγκαλου, δηλαδη με εξαιρετικά περιορισμένες δημόσιες εμφανισεις, χρειάζεται περισσότερους;

Comments are closed.