Βίτσας: Ευτυχώς που δεν έχει αναλάβει την αστυνομική μας προστασία ο Μπαλάσκας

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στους Χρήστο Μπόκα και Γιάννη Μακρυγιάννη αναφέρθηκε στην ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ και του ανοίγματος στην κοινωνία αλλά και στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΟΑΣΥ Σταύρου Μπαλάσκα.

« Θα συζητήσουμε πολύ συλλογικά, πολύ συντροφικά για αυτά τα ζητήματα τα πολιτικά και τα προγραμματικά και πως θα έρθουν χιλιάδες νέοι άνθρωποι στο κόμμα, εννοώ κάθε ηλικίας αλλά εννοώ συγχρόνως και το νέοι ηλικιακά, τώρα εγώ προσωπικά θα προασπίσω και τον ίδιο τον Πάνο τον Σκουρλέτη και τον θεσμό του γραμματέα του κόμματος σε αυτή την προσπάθεια και όλα αυτά θα έλεγε κανένας, μόνο κακό κάνουν, αν ξεκινούν μέσα από το κόμμα αξιοποιούνται και από τον πολιτικό αντίπαλο, λογικό είναι να αξιοποιούνται και από τον πολιτικό αντίπαλο, άρα πρέπει να βάζουν, αν το κάνουν κάποιοι και όσοι το κάνουν αυτό το πράγμα, περισσότερο μυαλό και περισσότερη κομματικότητα και να μην υπερέχει, θα έλεγε κανείς η ατομική φιλοδοξία στην κομματική και στην συλλογική φιλοδοξία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βίτσας
Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΟΑΣΥ σχετικά με «ηλεκτρική σκούπα που θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια από τα Εξάρχεια» ο κ. Βίτσας ανέφερε πως: «προσπάθησε να ανασκευάσει σήμερα, αλλά θα του έλεγα γιατί δεν λέει κάθε φορά αυτό που θέλει να πει αν ισχύει η δεύτερη του δήλωση, αυτά είναι πάρα πολύ επικίνδυνα πράγματα και ευτυχώς δεν έχει αναλάβει την αστυνομική μας προστασία ο κ. Μπαλάσκας».

Comments are closed.