Συνάντηση ΕΣΠΗΤ – Γκερέκου

Στη Νέα Δημοκρατία η Αντζελα Γκερέκου

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου τους ΕΣΠΗΤ συναντήθηκε με την Πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Άντζελα Γκερέκου.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση γνωριμίας αναφέρθηκαν κατ’ αρχήν τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν στους δημοσιογράφους του περιοδικού-ηλεκτρονικού τύπου και στο χώρο της ενημέρωσης γενικότερα.

Η συζήτηση έγινε σε θετικό κλίμα και εκδηλώθηκε και από τους δύο πλευρές η ανάγκη για στήριξη της ποιότητας και αξιοπιστίας της ενημέρωσης, στην οποία άλλωστε επενδύει διαχρονικά η τουριστική ανάπτυξη και προβολή της χώρας μας.

Στο πλαίσιο αυτό, έγινε εκτενής συζήτηση για το ήδη σε εξέλιξη 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο της EUROPEAN SOCIETY FOR PERIODICAL RESEARCH (ESPRit) που συνδιοργανώνουν από κοινού η Ένωση Συντακτών Περιοδικού Ηλεκτρονικού και το ΕΤΜΙΕΤ/ΚΕΝΙ (Πάντειο Πανεπιστήμιο). Το Συνέδριο, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, θα φιλοξενηθεί στην Εθνική Βιβλιοθήκη (Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ΚΠΙΣΝ), 12-13 Σεπτεμβρίου 2019.

H αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ αιτήθηκε την αιγίδα και τη συνεργασία του ΕΟΤ, υπογραμμίζοντας το διεθνούς ενδιαφέροντος δημοσιογραφικό και πολιτιστικό χαρακτήρα του 8ο Παγκόσμιου Συνεδρίου της ESPRit, ο οποίος άλλωστε συνάδει απόλυτα με τους σκοπούς και τις δράσεις του ΕΟΤ για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή της χώρας μας διεθνώς.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ Θέμης Μπερεδήμας, ο Γεν. Γραμματέας Θανάσης Αλατάς και η Ταμίας Νίνα Κασιμάτη.

Comments are closed.