Το τροχαίο με διακινητή ανθρώπων στην Καβάλα που δεν παίζει στα δελτία

Το σοβαρό τροχαίο στην Καβάλα την περασμένη Κυριακή 25 Αυγούστου με την ανατροπή μεσαίου φορτηγού, οδήγησε στη σύλληψη του οδηγού – διακινητή 6 ανθρώπων που τους μετέφερε στην ελληνική ενδοχώρα.

Ολα ξεκίνησαν οταν στην Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 25χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου προκειμένου να το ακινητοποιήσει. Εκείνος δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών, συνεχίζοντας την πορεία του με ανεπτυγμένη ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς. Στη συνέχεια το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, ενώ όπως διαπιστώθηκε ο δράστης μετέφερε με αυτό, παράνομα έξι ανθρώπους.

Αυτά τα στοιχεία εγιναν γνωστα την Κυριακή… Ωστόσο τις τελευταίες ώρες ακούγεται οτι και οι 6 κατέληξαν στα Νοσοκομεία Καβάλας και Δράμας που ειχαν μεταφερθεί για νοσηλεία! Παρα λοιπον την αυτονόητη σημαντικότητα της είδησης και τον όγκο των τραυματιών τα δελτία ειδησεων των καναλιών σιωπούν εκκωφαντικά… Και αποφεύγουν να αναδείξουν το θεμα της παράνομης διακίνησης ανθρώπων στη χωρα μας. Γιατι άραγε;

Comments are closed.