Υπήρξε εργαλειοποίηση της δικαιοσύνης από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ

Θεοχάρης για Novartis

Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στους Μπάμπη Κούτρα και Νίκο Φελέκη, χαρακτήρισε το σκάνδαλο της Novartis «μεθόδευση» από την πλευρά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
«Το σκάνδαλο είναι η μεθόδευση την οποία ακολούθησε η κυβέρνηση. Το θέμα της Novartis λοιπόν δεν είναι μία απλή αντιπαράθεση μεταξύ δύο πολιτικών παρατάξεων, είναι ο τρόπος με τον οποίο η κοινοβουλευτική εξουσία, όταν κυβερνούσε ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να εργαλειοποιήσει την δικαιοσύνη, αυτό είναι ζήτημα θεσμών, είναι ζήτημα του πως λειτουργεί η Δημοκρατία μας και δεν είναι δυνατόν να αφεθεί έτσι. Έρχονται τα στοιχεία στη Βουλή θα τα μελετήσουμε όλοι μας, ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί για να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε τη στάση μας όταν θα γίνει η ψηφοφορία»
Σχολιάζοντας την ομιλία του Τσίπρα στη ΔΕΘ, ο κ. Θεοχάρης παρατήρησε πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «δεν έχει μπει ακόμα στο κουστούμι, δεν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα, συνεχίζει στην ίδια λογική των ψεμάτων. Να σας πω το πιο απλό, όταν μίλησε ότι είχε σχέδιο το οποίο το είχε εξηγήσει για τη μείωση των πλεονασμάτων και αυτό το σχέδιο είναι κάτι το οποίο δεν μας το είπε ούτε καν προεκλογικά, δηλαδή είχε βγει στο εξωτερικό το είχε συμφωνήσει και το έκρυψε από τον ελληνικό λαό αντί να το κάνει σημαία προεκλογική για να μπορέσει να κερδίσει κάποιες ψήφους».

Comments are closed.