Novartis: Πάνε για «συμψηφισμό»;…

Τι είπε ο Παπαγγελόπουλος στην Ερρικα Βαλλιάνου – nonews-news.blogspot.com

Με όλα αυτά που ακούγονται και λέγονται στον χώρο της Δικαιοσύνης, ο κόσμος αναρωτιέται μήπως τελικά πάνε για συμψηφισμό, «κουκούλωμα» της πολύκροτης υπόθεσης Novartis, είπε η Έρρικα Βαλλιάνου στην εκπομπή «Καλημέρα» του Γιώργου Αυτιά με καλεσμένους τους δημοσιογράφους Γιάννη Στρατάκη, Ανδριάννα Ζαρακέλη, Κώστα Μαρδά και Μάνο Οικονομίδη.

Η δημοσιογράφος είπε ότι μίλησε με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο οποίος της μετέφερε ότι έχει συνηθίσει να αγωνίζεται από όποιο μετερίζι κι αν βρεθεί και θα αποδείξει την αλήθεια, ότι δηλαδή δεν έχει κάνει καμία παρέμβαση στη Δικαιοσύνη.

Όσον αφορά στον πόλεμο των Εισαγγελέων, ανέφερε τα εξής:

«Κακός χαμός με τη Novartis. Βλέπει ο κόσμος τους μεν να λένε να παραπεμφθεί μόνο ο Παπαγγελόπουλος, τους δε να λένε να γίνει Εξεταστική, άλλους να ζητούν να γίνει Προανακριτική. Η κυρία Τουλουπάκη κατηγορεί τον κύριο Αγγελή, συνάδελφό της εισαγγελέα, ο κ. Αγγελής κατηγορεί με τη σειρά του την κυρία Τουλουπάκη. Έχουμε πάρα πολλά μέτωπα ανοικτά και ο κόσμος αναρωτιέται μήπως πάει να γίνει συμψηφισμός. Οι δικοί σου, οι δικοί μου»…

Comments are closed.