Παρακολουθούσαν το τηλέφωνο του Παπαχρήστου

… και αναγκάστηκε να χρησιμοποιεί “πακιστανικό” κινητό για λόγους ασφαλείας

Σε εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Γιώργος Παπαχρήστος αποκαλύπτοντας στο αναγνωστικό του κοινό στα “Νέα” ότι για χάρη τους χρησιμοποιεί “πακιστανικό” τηλέφωνο! Ο δημοσιογράφος παραδέχεται οτι στην προσπάθεια του να επιτελέσει το δημοσιογραφικό του λειτούργημα διαπίστωσε, χωρίς να αναφέρει ομως περισσότερες λεπτομέρειες, οτι το κινητό του τηλεφωνο τα τελευταια τεσσεράμισι χρόνια διακυβέρνησης της χώρας απο τον ΣΥΡΙΖΑ είχε γίνει “σουρωτήρι”!

Δηλαδη μιλούσε με τις πηγές του για τις ανάγκες του ρεπορτάζ και ο,τι έλεγε γινοταν γνωστό! Σε ποιους γινοταν γνωστο, παραμένει άγνωστο! Τον άκουγαν στην ΕΥΠ του κυρίου Ρουμπάτη; Απευθείας το Μαξίμου; Κάποιος αλλος; Ο δημοσιογραφος αποφεύγει να αποκαλύψει! Και περιορίζεται να δηλώσει μονο οτι χρησιμοποιεί “πακιστανικό” κινητό για λόγους ασφαλείας!

Πάντως στη δημοσιογραφική “πιατσα” ήταν γνωστο οτι οι προηγούμενοι ένοικοι του Μαξιμου ειχαν στοχοποιήσει εναν με δυο στενούς συνεργάτες τους για διαρροές προς τον δημοσιογραφο… Για την ακρίβεια είχε στηθεί ολόκληρος μηχανισμός για να αποκαλυφθεί ποιος σύμβουλος του Τσιπρα “κελαηδάει” στον Παπαχρήστο ό,τι συνέβαινε στις “κλειστές” συσκέψεις και την επόμενη έβγαινε στα “Νέα”! Ειχαν κατηγορηθεί πρόσωπα που δεν είναι στη ζωη… Καρφώματα, ίντριγκες… χαμός! Ειναι γεγονος ομως οτι ο δημοσιογραφος είχε καλό ρεπορτάζ!

Διαβάστε στη συνέχεια τι γράφει ο ίδιος στη στήλη του στα “Νέα”: “Κάνω μια βαρυσήμαντη αποκάλυψη τωρα – “πακιστανικό” τηλεφωνο έχω και εγώ. Ενα. Το είχα αγοράσει στο Κολωνακι. Την κάρτα δηλαδη. Έναντι 10 ευρώ. Αλλα εγώ είχα τους λόγους μου. Το τηλεφωνο μου, το κανονικό, ήταν “τρύπιο”. Σουρωτήρι. Και είχα πάρει ενα “πακιστανικό” με το οποίο μπορούσα να καλέσω και να μιλήσω με τον οποιονδήποτε και ειδικά με τον άνθρωπο μου απο το Μέγαρο Μαξιμου, αυτόν που επι τέσσερα και μισό χρόνια αναζητούσε εναγωνίως μήπως και κλείσει τη ρημάδα την τρύπα. Αλλα δεν τα κατάφερε…”.

Comments are closed.