Κατερίνα Κασκανιώτη: Και τη φετινή σεζόν… τίποτα δεν μας σταματά στη Nova!

 

Συνέντευξη στο iefimerida.gr

Με κεντρικό μήνυμα … τίποτα δεν μας σταματά η Nova θα προσφέρει και τη σεζόν 2019-2020 το καλύτερο αθλητικό, κινηματογραφικό, παιδικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

Με αφορμή την παρουσίαση προγράμματος που έγινε προ ολίγων ημερών σε συνεργάτες, εργαζομένους και δίκτυο καταστημάτων μ’ έναν πρωτότυπο και διαδραστικό τρόπο προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία ενημέρωσης, συναντήσαμε την Pay TV Executive Director, κα. Κατερίνα Κασκανιώτη και μας ανέλυσε στο iefimerida.gr γιατί οι τηλεθεατές να επιλέξουν και φέτος τη Nova.

«Και φέτος στη Nova… Τίποτα δεν μας σταματά να προσφέρουμε το καλύτερο τηλεοπτικό πρόγραμμα.Το motto της φετινής σεζόν είναι εμπνευσμένο από το τραγούδι των Queen «Don’t stop me now» όπως το ακούσαμε και το τραγουδήσαμε βλέποντας την ταινία ’’Bohemian Rhapsody’’ που είχε την τιμητική της φέτος στα κανάλια Novacinema.Η φετινή σεζόν ξεκίνησε ήδη πριν λίγες εβδομάδες ορμητικά με τις παγκοσμίως βραβευμένες ταινίες, τις πιο καταπληκτικές σειρές, τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους αγώνες ελληνικού ποδοσφαίρου και ευρωπαϊκού μπάσκετ, δύο νέα διεθνή κανάλια, εκατοντάδες νέους τίτλους στο NovaonDemand, αφιερώματα και εκπλήξεις που διαμορφώνονται και αφορούν αποκλειστικά τους Nova συνδρομητές» μας ανέφερε αρχικά η κα Κασκανιώτη.

Για να μας αναλύσει στη συνέχεια τους τρεις βασικούς λόγους που το φετινό πρόγραμμα της Nova… τίποτα δεν το σταματά.

Novacinema & Novalifε

«Για τους σινεφίλ και τους φαν των σειρών, υπάρχει ο απόλυτος κινηματογραφικός προορισμός. Τα Novacinema! Και πώς να μην είναι όταν….

Σαρώνουν όλα τα βραβεία με τις ταινίες που ξεχώρισαν σε βραβεία στην Αμερική και Ευρώπη, όπως: «Η ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου, «Το πράσινο βιβλίο», «Vice: Ο δεύτερος στην ιεραρχία», «Αν η οδός Μπιλ μπορούσε να μιλήσει», «Η σύζυγος», κ.α. Παράλληλα τα blockbuster των μεγάλων studio του Hollywood που… σπάνε τα ταμεία, όπως «Αquaman», «Creed II», «Το Βαποράκι», «The Bachelor 3» είναι εδώ!

Κολλάνε με τις καλύτερες σειρές. Οι σειρές που γίνονται… Talkofthetown είναι εδώ όπως «Prodigalson», «Fourweddingsandafuneral», «Watchmen», «MrsFletcher», «Ηisdarkmaterials», «Westworld», κ.α. Και φυσικά υπάρχουν τα boxset σειρών με πρωταγωνιστές που καθηλώνουν, «TheGoodWife», «Mr. Mercedes», «MarryMe» και «FutureMan» «Acquitted» και «Modus».

Έχουν τις καλύτερες προτάσεις για κινηματογραφικά αφιερώματα «Οι ήρωες της DCCOMICS» (προβάλλεται ήδη μέσα στον Οκτώβριο), «RockyBalboa» (έρχεται το Νοέμβριο).

Απογειώνονται με τα καλύτερα shows και τις εκπομπές του Novalifε, όπως τα «Ellen de Generes», «Bachelorette», «America’s Got Talent», «Καλύτερα Γίνεται – με τη Νάνσυ Μαλλέρου».

Ζουν μαγικά με τους πιο αγαπημένους ήρωες μέσα από το ποιοτικό και ξεχωριστό παιδικό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια.

Novasports

«Novasports είναι ο κορυφαίος αθλητικός προορισμός της χώρας μέσω των premium καναλιών Novasports, της πλούσιας ειδησεογραφικά ιστοσελίδας Novasports.gr και με υψηλή δυναμική στα social media. Και τη φετινή σεζόν προσφέρουμε το καλύτερο περιεχόμενο και έγκυρη αθλητική ενημέρωση, καθώς:

Βρισκόμαστε στο γήπεδο με τις ομάδες της καρδιάς των φιλάθλων, οι οποίοι θα απολαύσουν τους εντός έδρας αγώνες των ΑΕΚ, ΑΕΛ, ΑΡΗ, Αστέρα Τρίπολης, Βόλου, Ολυμπιακού, ΟΦΗ, Παναθηναϊκού και Πανιωνίου για το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Ένα πρωτάθλημα που διεξάγεται φέτος με νέο σύστημα και νέα δομή και ο πρωταθλητής θα αναδειχτεί από τα playoff. Άρα η αγωνία για την κατάκτηση του τίτλου και των προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη θα κρατήσει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παίζουμε μπάσκετ μέχρι τελικής πτώσεως με την ανανεωμένη EuroLeague (με 18 ομάδες και περισσότερους από 300 αγώνες μέχρι τον τελικό) και την εξασφαλισμένη συμμετοχή του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, αλλά και το EuroCup με τη συμμετοχή του Προμηθέα Πάτρας. Η EuroLeague, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, θα συνεχίσει να προβάλλεται αποκλειστικά μέχρι το 2023 από τα κανάλια Novasports.

Σκοράρουμε στις αρένες της Ευρώπης με το ιταλικό, το γαλλικό, το ολλανδικό και το σουηδικό πρωτάθλημα, την Championship και την Ligue 2, αλλά και τα Κύπελλα Γερμανίας, Γαλλίας καθώς και το CarabaoCup (LeagueCup) Αγγλίας.

Σερβίρουμε με τους stars του τένις μέσα από το κορυφαίο GrandSlam στον κόσμο, το Wimbledon, τη νέα διοργάνωση, το ATPCUP αλλά και τα υπόλοιπα τουρνουά GrandSlam, RollandGarros, USOpen, AustralianOpen μέσα από το Eurosport.

Κάνουμε το παιχνίδι εμπειρία. Novasports και καινοτομίες είναι έννοιες αλληλένδετες και τη φετινή σεζόν οι φίλαθλοι έχουν τη δυνατότητα να καταλαβαίνουν τι βλέπουν, να αντιλαμβάνονται καλύτερα τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και να έχουν μία ολοκληρωμένη εικόνα. Και όλα αυτά μέσα από τα στατιστικά OPTA που αναλύουν και «διαβάζουν» τον αγώνα».

Nova Ψυχαγωγία για όλους!

«Η Nova, αποτελεί κορυφαίο πάροχο οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας με 250 κανάλια, on demand υπηρεσίες μέσω διαφορετικών συσκευών και περισσότερες από 700.000 ώρες προγράμματος, ξέρουμε τι θέλουν οι συνδρομητές μας και αυτή τη σεζόν τους δίνουμε επιπλέον τη δυνατότητα να:

Χαλαρώσουν με… κομμένη την ανάσα. Το νέο κανάλι Insight ΤV κόβει την ανάσα με πρωτότυπα shows, reality σειρές δράσης, extreme καταστάσεις σε όλο τον κόσμο από τη θέση 118 του Ηλεκτρονικού Οδηγού Προγράμματος της Nova. To My Zen TV(θέση 119), το πιο trendy κανάλι well being μας δίνει ανάσα με yoga, πιλάτες και προτάσεις υγιεινής διατροφής. Συναντήσουν την πιο… ακαταμάχητη παρέα, μέσα από τις σειρές των κορυφαίων καναλιώνFox και Fox Life. Όπως τους νέους κύκλους «Walking Dead», «Grey’s Anatomy», «How to get away with a murder», «Suits» καιτονέο reboot τηςσειράς «Beverly Hills, 90210». Ζήσουν καλύτερα με εκατοντάδες επιλογές προγράμματος. Καινούργια επεισόδια παιδικών σειρών, μοναδικά ντοκιμαντέρ όπως η νέα σειρά του National Geographic, «The hot zone» και του Travel Channel, «The House Hunters International», live μουσικές συναυλίες και απονομές βραβείων, όπως τα Emmy Awards 2019 από το Fox Life στις 22 Σεπτεμβρίου».

Η κα Κασκανιώτη αναφέρθηκε και στον πρωτότυπο και διαδραστικό τρόπο που η Nova παρουσίασε στους συνεργάτες της το πλούσιο περιεχόμενο της σεζόν 2019-2020.

«Εδώ και 25 χρόνια ως η πρώτη πλατφόρμα της χώρας, συνεχίζουμε να οδηγούμε τις εξελίξεις στη συνδρομητική τηλεόραση, όπως φάνηκε από τον καινοτόμο τρόπο μετάδοσης της παρουσίασης του προγράμματος, που έγινε ζωντανά μέσω δορυφορικού κυκλώματος και μέσω live streaming σε περισσότερους από 1000 συναδέλφους και συνεργάτες σε περισσότερα από 100 διαφορετικά σημεία σε όλη την Ελλάδα. Ταυτόχρονα όμως η τεχνολογία αξιοποιήθηκε για να μεγιστοποιηθεί και ο interactive χαρακτήρας της παρουσίασης και να αναπτυχθεί ένα… πινγκ πονγκ ερωτήσεων/απαντήσεων των συνεργατών και εργαζομένων που… τίποτα δεν τους σταμάτησε προκειμένου να ενημερωθούν διεξοδικά για το νέο πρόγραμμα και να κερδίσουν αναμνηστικά δώρα. Στη Νοva ένα είναι σίγουρο… Τίποτα δεν μας σταματά! Οδηγούμε τις εξελίξεις στο πιο συναρπαστικό πρόγραμμα σε τηλεόραση, laptop, smartphone ή/και tablet»!

Η συνέχεια επί της οθόνης….

Comments are closed.