Δεν το ανέχομαι πια αυτό – Κάνουν ό,τι κάνουν, είναι εκτός γραμμής και στηρίζουν τη ΝΔ

Σταμάτης Μαλέλης

Ο Μαλέλης για την κόντρα του με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο

Ο Σταμάτης Μαλέλης μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στους Μπάμπη Κούτρα και Νίκο Φελέκη αναφέρθηκε στην πρόθεση να οδηγηθεί σε αριστερή κατεύθυνση η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.
«Bεβαίως να υπάρχουν ίσες αποστάσεις αλλά σε σχέση με τι; Αυτοί οι άνθρωποι που βγαίνουν με το παραμικρό και παίρνουν τις θέσεις της ΝΔ δεν καταλαβαίνουν πόσο τεράστιο κακό κάνουν σε ένα κίνημα που υποτίθεται ότι το αγαπούν;Μετά λένε μη ρίχνεις νερό στο μύλο του ΣΥΡΙΖΑ, ,μα εσύ ρίχνεις νερό στο μύλο του ΣΥΡΙΖΑ. Όσοι έμειναν τελικά στο Κίνημα Αλλαγής δεν θα πάνε στο ΣΥΡΙΖΑ; Την κα Γεννηματά την άκουσα σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 όπου ρωτήθηκε από τον Γιώργο Παπαδάκη για τις θέσεις τις δικές μας των 81 και του Γερουλάνου και είπε ότι δεν έχει δει καμία διαφοροποίηση, προφανώς δεν έχει δει και την τελευταία κεντρική επιτροπή, εγώ διαφοροποιήθηκα σε όλα, μάλιστα δεν ψήφισα και την απόφαση της κεντρικής επιτροπής, είπα ότι διαφωνώ πλήρως,θέλω το κίνημα να πάει πιο αριστερά, πιο σκληρή αντιπολίτευση στη ΝΔ, να μην υπάρχει η εικόνα των σώνει και καλά συναινέσεων σε μεγάλα θέματα, αλλά δεν σερνόμαστε πίσω από τη ΝΔ. Δεν το καταλαβαίνουν αυτό;Δεν σπρώχνουμε το κίνημα πουθενά, εμείς θέλουμε να είναι όπως ήταν πάντοτε, με τις αρχές του Αντρέα Παπανδρέου, να είναι ένα δυναμικό, ριζοσπαστικό κόμμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Μαλέλης.

Σχολιάζοντας την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ τού ιδίου και του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, αναφορικά με την παρέμβαση της αστυνομίας σε κινηματογράφους για την ταινία «Τζοκερ», ο κ. Μαλέλης είπε ότι: «Δεν τσακώθηκα ακριβώς με τον Κωνσταντινόπουλο, είναι ότι διαφώνησα, υπήρξε μία ανακοίνωση ήδη του ΚΛΙΝΑΛ που βέβαια κατηγορούσε τη ΝΔ για θεσμικές αντιλήψεις στην κυβέρνηση, κι εκείνη τη στιγμή ο κ. Κωνσταντινόπουλος έκανε μία ανάρτηση με την οποία υπερασπιζόταν την άποψη της ΝΔ. Δεν το ανέχομαι πια αυτό, δεν ανέχομαι δηλαδή να υπάρχουν άνθρωποι στο ΠΑΣΟΚ στο ΚΙΝΑΛ, όπου νομίζουν εκείνοι ότι είναι, που με την πρώτη ευκαιρία να στηρίζουν συνεχώς τη θέση ας πούμε της ΝΔ. Είναι ασύλληπτο δηλαδή και είναι εκτός γραμμής και στηρίζουν την ΝΔ και κάνουν ό,τι κάνουν).

Comments are closed.