Οταν τα ΜΜΕ ανακαλύπτουν τη διαπλοκή (των άλλων)

 

Πέσαμε πάλι από τα σύννεφα για τις σχέσεις δημοσιογράφων, εκδοτών, πολιτικών και οικονομικών παραγόντων! Αυτήν τη φορά ήταν η απροσεξία των συντακτών του σάιτ “Η Άποψη.gr” που εξέθεσε τους ίδιους και τον Ανδρέα Λοβερδο ο οποιος ζήτησε να γραφτεί ενα κομμάτι (υπέρ του) για τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis! Και τα σαΐνια του σάιτ ξέχασαν να σβήσουν την εντολή του αρχισυντάκτη τους!

Ιδού τα πειστήρια

Απορία: Πρώτη φορά συμβαίνει (οχι να ξεχαστεί η εντολή επανω στο κείμενο, αν κι αυτό εχει ξανασυμβεί!), να δημοσιευθούν ρεπορτάζ επι πληρωμή ή κατ’ εντολη πολιτικού ή επιχειρηματία ή άλλου παράγοντα; Διότι οι πολίτες με κάτι τέτοια αηδίασαν και γύρισαν την πλάτη στους δημοσιογράφους και στα ΜΜΕ! Και με κάτι τέτοια και ακομη χειρότερα έπαψαν να εμπιστεύονται τους πολιτικούς, την πολιτική και τους θεσμούς!

Και για να μην ξεχνιόμαστε τεσσεράμισι χρόνια (ΣΥΡΙΖΑ) συμπολιτευόμενη εφημερίδα κρατούσε μούτρα στην προηγούμενη κυβέρνηση επειδη τα περισσότερα αποκλειστικά τα έδινε σε ανταγωνιστή της! Δεν είναι το ίδιο; Σωπάτε καλέ!

Comments are closed.