Μπέρδεμα στη Συγγρού με την πρεμιέρα του ONE CHANNEL

Σημαντικό γεγονός είναι ότι ο Μαρινάκης εξασφάλισε την ταινιοθήκη του Mega. Επίσης σημαντικό γεγονός είναι ότι εντός του επόμενου διαστήματος θα κάνει πρεμιέρα ο νέος σταθμός της Alter Ego. Η ημέρα όμως που θα κάνει πρεμιέρα έπαψε πια να είναι μείζον θέμα! Κι αυτό διότι ελάχιστη σημασία έχει, αν το νέο κανάλι θα βγει στον αέρα τέλη Νοεμβρίου ή αρχές του νέου έτους! Έτσι κι αλλιώς θα είναι στο μέσο της σεζόν με ό,τι σημαίνει αυτό.

Ωστόσο θα διεκδικήσει με το πρόγραμμα του (και την ταινιοθήκη του) μια θέση στον ανταγωνισμό και ανάλογα τη δυναμική, θα απειλήσει λιγότερο ή περισσότερο.

Παρόλα αυτά από την Παρασκευή είναι σε εξέλιξη μια πλειοδοσία για το πότε θα κάνει πρεμιέρα το νέο κανάλι, με επίκεντρο την ταινιοθήκη και από πότε θα ειναι επίσημα ιδιοκτησία της Alter Ego ώστε να ειναι διαθέσιμη στο τηλεοπτικό κοινό!

Το ενδιαφέρον λοιπόν σε όλη αυτήν την ιστορια ειναι οτι ενα βίντεο εργαζομένων του MEGA (αγνώστων λοιπών στοιχείων) υποστηρίζει οτι η πρεμιέρα του νέου καναλιού θα γίνει στις 20 Νοεμβρίου… Κάτι που διαψεύδει η Συγγρού. Ενώ το αμέσως επόμενο μπέρδεμα παρατηρείται απο το φιλικό προς τον επιχειρηματία “Πρώτο Θέμα” που στην κυριακάτικη έκδοση του αναφέρει οτι η πρεμιέρα θα γίνει την 1η Ιανουαρίου του 2020, ενώ στην ηλεκτρονική του έκδοση ανασκευάζει λέγοντας οτι ναι μεν η ταινιοθήκη αποδεσμεύεται στις 31/12 και αρα μετα θα ειναι διαθέσιμη, ωστόσο σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Συγγρού αποφασίστηκε – λεει, ο προγραμματισμός να προχωρήσει όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί! Δηλαδή το ποτε θα γίνει η πρεμιέρα πάλι δεν ειναι σαφές! Ειπαμε ομως, ελάχιστη σημασία εχει πια! Άλλωστε οι ημερομηνίες που έχει διαρρεύσει η Συγγρού για την πρεμιέρα του ONE CHANNEL από το Σεπτέμβριο και μετά καμιά δεν έχει τηρηθεί!

Comments are closed.