Κουτσαυτάκη σε Λιάγκα: «Εμείς εδώ δίνουμε δεύτερη και τρίτη ευκαιρία»

Η CEO του ΣΚΑΙ στηρίζει τον παρουσιαστή παρά τις αντιδράσεις – Τα νούμερα τηλεθεασης η αιτια των χαχανητων στο άκουσμα της σεξουαλικης παρενόχλησης

Παρά τις αντιδράσεις που έχει ξεσηκώσει η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ με τα χαχανητά των συντελεστών και του ίδιου στο άκουσμα της είδησης ότι φοιτήτρια παρενοχλήθηκε σεξουαλικά… Η διευθύνουσα σύμβουλος του καναλιού Εύη Κουτσαυτάκη, εκτός από τις αυστηρές συστάσεις στον παρουσιαστή, φέρεται να δήλωσε ότι τον στηρίζει τόσο η ίδια όσο και το κανάλι λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Εμείς εδω δίνουμε δεύτερη και τρίτη ευκαιρία»! Αυτοί σίγουρα δίνουν οι διαφημιστές δεν δίνουν και μένει να δούμε πώς θα συμπεριφερθούν και οι τηλεθεατές!

Πάντως για την ιστορία να σημειωθεί ότι όλο αυτό το περιστατικό και η διαχείρισή του ήταν αποτέλεσμα της πίεσης της διοίκησης του καναλιού στον παρουσιαστή και τους συντελεστές της εκπομπής για τις χαμηλές τηλεθεάσεις στα νεανικά κοινά! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το κανάλι ζήτησε το 14% με 16% που συγκεντρώνει συνήθως η εκπομπή να γίνει 20%. Αυτό λοιπόν είχε ως αποτέλεσμα να αγχώσει τον παρουσιαστή με τα γνωστά αποτελέσματα, δηλαδή να μην ξέρει τι λέει και τι κάνει!

Comments are closed.