Ο Μητσοτάκης αυτοπαγιδεύεται με την ιστορία της εκλογής του προέδρου της δημοκρατίας

Καμίνης για συνταγματική αναθεώρηση

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καμίνης μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στον Γιάννη Πρετεντέρη, αναφορικά με την πορεία του Πολυτεχνείου δήλωσε πως χάρηκε διπλά καθώς θεωρεί ότι δημοκρατία σημαίνει επιβολή και σεβασμός στο νόμο.
Όπως είπε ο κ. Καμίνης « εμένα δεν με ενόχλησαν καθόλου αυτά τα πράγματα, ίσα ίσα χάρηκα γιατί έγινε μία μεγάλη, η μεγαλύτερη ίσως πορεία των τελευταίων ετών, χωρίς να ανοίξει μύτη, χωρίς να καταληφθεί το Πολυτεχνείο και να καίγεται η Αθήνα».
Για τη συνταγματική αναθεώρηση ο κ. Καμίνης είπε πως αφήνονται σημαντικά πράγματα απ έξω και « αφήνουμε διατάξεις όπως ο διορισμός της ηγεσίας της δικαστικής εξουσίας από την κυβέρνηση, αφήνουμε και πάλι το, θέμα της διοικητικής αποκέντρωσης, της τοπικής αυτοδιοίκησης που θέλει εξουσίες, αλλά για τον πρόεδρο της δημοκρατίας δεν είναι μεταξύ 160 και 150 είναι τελικά, αν χρειαστεί, πιθανόν η σχετική πλειοψηφία των ψήφων γιατί αν δεν βρίσκεται η απόλυτη πλειοψηφία θα πάνε πιο κάτω ακόμα, άρα θα έχουμε έναν πρόεδρο της Δημοκρατίας ο οποίος θα είναι εκλεκτός δεν ξέρω κι εγώ πόσων λίγων βουλευτών, αυτό πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό, πιστεύω ότι αυτοπαγιδεύεται ο κ.Μητσοτάκης σε αυτή την ιστορία και πιστεύω ότι θα είναι πάρα πολύ άσχημο να έχουμε έναν πρόεδρο της δημοκρατίας που θα έχει εκλεγεί με ισχνή πλειοψηφία. Χρειαζόμαστε το σύνταγμα για να υπάρχει μία εγγύηση.

Comments are closed.