Πνίγεται στις εξαγγελίες του ο Πιερρακάκης

Στο στόχαστρο του “Βηματοδότη” μπήκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Πιερρακάκης για τις συνεχείς εξαγγελίες του αναφέροντας χαρακτηριστικά οτι “Έχασε το μέτρο… Τάζοντας ενα ψηφιακό μέλλον για τον καθένα μας” και εχουν περάσει πέντε μήνες απο την εξαγγελία οτι θα λειτουργήσει το 112 και ακομη τίποτα!

Συγκεκριμένα η στήλη γράφει οτι “Ορισμένοι υπουργοί κυριαρχούνται απο την αγωνία της αναγνώρισης του έργου τους απο τον πρωθυπουργό. Εις εξ αυτών μάλιστα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Πιερρακάκης εχει ξεπεράσει τους πάντες και τα πάντα σε σημείο που πνίγεται στις εξαγγελίες του. Εχει ταξει ενα ψηφιακό μέλλον για τον καθένα μας. Με τη διαφορά οτι πέντε μήνες μετά ούτε το 112 (ευρωπαϊκός αριθμός κλήσης έκτακτης ανάγκης) δεν έχει ετοιμάσει. Κάποιος θα πρέπει να του μιλήσει για την έννοια του μέτρου”.

Σημειωτέον ότι η τελευταία εξαγγελία του υπουργού ήταν οι νέες ταυτότητες που θα καταργήσουν στην ουσία το ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ, θέμα που είχαν πρωτοσέλιδο “Τα Νέα” της Παρασκευής και σύμφωνα με το ρεπορτάζ η έκδοση τους θα ξεκινήσει από το 2021!

Comments are closed.