Εμπλουτίζεται η υπηρεσία Novaflix

 

Ενισχυμένη εμπειρία θέασης στη μεγάλη οθόνη υπόσχεται η νέα Over-The-Top (OTT) υπηρεσία Novaflix. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Κάντζα εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου το επόμενο διάστημα η υπηρεσία της Nova να λανσαριστεί σε Android TV καθώς και σε Smart TV της LG. Οι υπηρεσίες βρίσκονται στην φάση δοκιμών από μια μεγάλη ομάδα friendly users προκειμένου να επιβεβαιωθεί η απρόσκοπτη λειτουργία τους και σύντομα να γίνουν διαθέσιμες για το ευρύ κοινό.

H υπηρεσία Novaflix λανσαρίστηκε από τη Nova τον περασμένο Απρίλιο δίνοντας την ευκαιρία σε οποιονδήποτε το επιθυμεί να απολαμβάνει άμεσα, ευέλικτα και αποκλειστικά μέσω Internet streaming, το πλούσιο κινηματογραφικό της θέαμα.

Έτσι, το Novaflix είναι η πρώτη OTT συνδρομητικη υπηρεσία που παρουσιαστηκε στην Ελλάδα και δίνει την δυνατότητα σε όποιον θέλει, ανεξαρτήτως παρόχου internet, να απολαμβάνει θέαση On Demand, Live TV, αλλά ακόμα και offline με δυνατότητα download:

Πολυαναμενόμενες πρεμιέρες, εκατοντάδες οσκαρικές ταινίες και τα μεγαλύτερα blockbusters
Κορυφαίες σειρές από τα μεγαλύτερα studio του Hollywood
Box Sets με ολόκληρους κύκλους σειρών και νέα επεισόδια ακόμα και ταυτόχρονα με την Αμερική

Η υπηρεσία προσφέρεται με δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών, ενώ στην συνέχεια η τιμή της διαορφώνεται στα 12,90€/μήνα ή στα 9,90€/μήνα για συνδρομητές Nova.

Comments are closed.