Ο Βενιζέλος, η Διαμαντοπούλου και η εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για ΠτΔ

Πώς ο Τάκης Χατζής από τον ALPHA πυροδότησε τα σενάρια για την προεδρική εκλογή

Το όνομα του Ευάγγελου Βενιζέλου δεν ακούγεται πρώτη φορά για τη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας. Τα τελευταία 24ωρα όμως ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να έχει προβάδισμα ανάμεσα στα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι… Κι αυτό διότι εχθές ο Τάκης Χατζής από την εκπομπή του στον ALPHA έδωσε την πληροφορία οτι φέρεται να εχει κλειδώσει το όνομα του Βενιζέλου, διαβάζοντας στον “αέρα” ενα μήνυμα από το κινητό του τηλέφωνο που έλεγε: ” Πολύ σημαντικός παράγοντας της πολιτικής ζωής μου λέει ότι κατά 99% έχει κλείσει ο Βενιζέλος”.

Έκτοτε πήραν φωτιά τα τηλέφωνα στα δημοσιογραφικά γραφεία και η πληροφορία έχει φθάσει παντού… Ολοι πλεον τον αντιμετωπίζουν σαν φαβορί και στα κοινωνικά δίκτυα εχει ξεκινήσει η συζήτηση ανάμεσα στους υποστηρικτές και τους επικριτές της υποψηφιότητας.

Την ίδια ώρα και με αφορμή τις χθεσινές συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους αρχηγούς των κομμάτων έχουν φουντώσει τα σενάρια που υποστηρίζουν οτι Κυριάκος και Φώφη έχουν συμφωνήσει, τοσο στο όνομα του προέδρου (εννοώντας τον Βενιζέλο) όσο και στον εκλογικό νόμο.

Παρόλα αυτά και πάντα με αφορμή τη χθεσινή πολιτική κινητικότητα στα γυναικεία ονόματα για την προεδρία της Δημοκρατίας ακούγεται όλο και πιο έντονα η Άννα Διαμαντοπούλου… Ενώ για τα ονόματα που θα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ (όταν ο Παυλόπουλος βγει από το κάδρο) είναι του Νίκου Κωνσταντόπουλου και Φώτη Κουβέλη.

Comments are closed.