Θα κάνει πρεμιέρα το νέο MEGA την ερχόμενη Δευτέρα;

Οι μισοί απαντούν όχι και οι άλλοι μισοί πιστεύουν στα θαύματα…

Αν πιστέψουμε τη διαρροή της Συγγρού (εδώ) ότι στις 3 Φεβρουαρίου ξεκινάει το πρόγραμμα του νέου MEGA ή αν προτιμάτε ότι θα κάνει πρεμιέρα το κανάλι, σημαίνει ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα είναι όλα έτοιμα προκειμένου οι τηλεθεατές να υποδεχθούν στους δέκτες τους το σταθμό που εξαγόρασε μετά από πλειστηριασμό ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Με άλλα λόγια σε 5 ημέρες από σήμερα στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό προστίθεται άλλος ένας σταθμός. Τον οποίο οι τηλεθεατές που απευθύνεται, δηλαδή η μεγάλη μάζα του κοινού, μέχρι αυτή την ώρα αγνοεί. Και το αγνοεί διότι δεν υπάρχει καμία διαφήμιση ή καμπάνια που να ενημερώνει την Αττική όπου ζουν 5 εκ πολίτες, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα όπου ζουν τα υπόλοιπα 5 εκ. ότι έρχεται το νέο MEGA. Αμφιβάλλουμε αν οι τηλεθεατές εντός και εκτός των τειχών (της Αττικής) γνωρίζουν ότι υπάρχει κανάλι!

Επίσης επιφυλακτικότητα υπάρχει και για το αν είναι έτοιμος ο σταθμός να εκπέμψει μέσω της Digea. Ενδεχομένως να είναι έτοιμη η τελευταία να φιλοξενήσει το σήμα του νέου MEGA… Δεν είναι σίγουρο όμως ότι είναι και τα στελέχη του σταθμού να εκπέμψουν πρόγραμμα την ερχόμενη Δευτέρα. Και αυτό διότι οι πληροφορίες από Συγγρού είναι συγκεχυμένες, άλλοι υποστηρίζουν πως είναι αδύνατον να κάνει πρεμιέρα ο σταθμός στις 3 Φεβρουαρίου και άλλοι υποστηρίζουν ότι γίνονται θαύματα! Ίδωμεν λοιπόν!

Comments are closed.