Τα δυο πρόσωπα κλειδιά για όποιον αναζητά εργασία στο νέο MEGA

… της απολύτου εμπιστοσύνης του Μαρινάκη

Δυο πρόσωπα και συγκεκριμένα ο ένας δικηγόρος και ο άλλος εκδότης ειναι τα πρόσωπα κλειδιά για όποιον επιθυμεί να εργαστεί στο νέο MEGA. Οι συγκεκριμένοι παράγοντες και συνομιλητές του Βαγγέλη Μαρινάκη, εχουν στην ουσια τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το ποιοι στελεχώνουν το κανάλι, τα πρόσωπα που μοιράζονται οι εκπομπές, τους αρχισυντάκτες, αλλά και τους δημοσιογράφους στο newsroom. Χωρίς την έγκριση τους δύσκολα κάποιος ενδιαφερόμενος ή υποψήφιος εργαζόμενος (ακόμη και σε μια απλή θέση) θα πάρει το πράσινο φως για να εργαστεί στο νέο κανάλι.

Τα συγκεκριμένα πρόσωπα είναι άνθρωποι της απολύτου εμπιστοσύνης του Βαγγέλη Μαρινάκη και η γνώμη τους έχει βαρύτητα σε οτιδήποτε συμβαίνει αυτήν τη στιγμή στο νέο MEGA.

Ταυτόχρονα οι δυο παράγοντες έχουν βρει και τον μπελά τους, αφού όσοι αναζητούν εργασία στο κανάλι συνωστίζονται έξω απο τα γραφεία τους εκλιπαρώντας για ένα ραντεβού! Μάλιστα ο ένας προκειμένου να αποφύγει τα δεκάδες αιτήματα όσων ψάχνουν για δουλειά, διαρρέει παντού ότι δεν έχει καμια σχέση με το θέμα, αλλά και καμια πρόσβαση στην ιδιοκτησία!

Comments are closed.