Ευτυχώς που το MEGA δεν έδωσε διαφήμιση στο Enimerosi24

… γιατί θα έπρεπε να γράφουμε μόνο τα καλά

Να ξεκαθαρίσουμε οτι κανείς δεν μας παρακάλεσε από το MEGA να φιλοξενήσουμε κάποιο διαφημιστικό banner και εμείς αρνηθήκαμε! Θα το κάναμε ακόμη κι αν δεν μας μιλούσαν όμορφα! Διότι για το Enimerosi24, μοναδική πηγή εσόδων και το τονίζουμε, είναι η διαφήμιση!

Βεβαίως να ξεκαθαρίσουμε οτι ούτε εμείς πήραμε κάποιον στο τηλέφωνο για να μας δώσει χορηγία, ούτε – επισης, παρακαλέσαμε ούτε διαμαρτυρηθήκαμε.

Επισης να ξεκαθαρίσουμε οτι αν παίρναμε διαφήμιση όπως τόσες ηλεκτρονικές σελίδες, απο το protothema.gr, εως το etetradio (ή το Παρόν που διαμαρτυρήθηκε), θα είμαστε υποχρεωμένοι να τιμήσουμε τον πελάτη μας, και ομολογούμε θα το κάναμε (με όλες τις τιμές γιατι είμαστε large ως γνωστον και πάντα οταν παίρνουμε ενα δίνουμε δυο πίσω)!

Με λίγα λόγια θα γράφαμε μονο τα καλά (και τα καλύτερα) και θα αγνοούσαμε διακριτικά τα αρνητικά και κυριως αυτά που ενοχλούν, όπως ειναι οι χαμηλές αμοιβές, οι γνωριμίες που απαιτούνται για να δουλέψει κανείς στο κανάλι κλπ. Αυτό δηλαδή που δεν κάνουν όσοι πήραν διαφήμιση! Και ασχολούνται μόνο με τα εργασιακά όλων των άλλων (που δεν τους έχουν δώσει διαφήμιση)!

Το Enimerosi24 λοιπόν δεν πήρε διαφήμιση, ούτε καν Google δεν είχε, και αρα ειναι ελεύθερο να πει ολα όσα ακούει και βλέπει… Ενώ δεν πρόκειται να ζητήσει τίποτα ή να απαιτήσει απο κανέναν για να φιλοξενήσει τα δελτια Τύπου του καναλιού που κάνει πρεμιέρα αύριο το πρωι.

Και για να το κλείσουμε το θέμα, αναρωτιέται κανείς αξίζει να πάρει κάποια ψίχουλα, διότι ψίχουλα έδωσε το MEGA, για να το λιβανίζει; Και να έχει και υποχρέωση που πήρε τα ψίχουλα; Και να είναι και “ταυτοποιημένος”, δηλαδή όποιος γράφει για το μεγάλο κανάλι να ξέρεις εκ των προτέρων ποιος θα το λιβανίσει (καμουφλαρισμένα ή μη) και ποιος δεν θα το λιβανίσει;

Comments are closed.