Μέτριο αποτέλεσμα, χωρίς ειδήσεις και παρουσιαστές δίχως πείρα

… ούτε ένα ευρώ επένδυση στο νέο MEGA

Καλή αρχή για το νέο MEGA για τους ανθρώπους που εργάζονται και κοπιάζουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες… Για να βγει όμως σήμερα βιαστικά όπως φάνηκε, ένα μέτριο δηλαδή αποτέλεσμα, αφού πέρα του κακού προγραμματισμού των σειρών (βλ. Ρετιρέ στην πρωινή ζώνη ανάμεσα σε δύο ενημερωτικές εκπομπές), δεν υπήρχε είδηση ή πρωτογενές θέμα! Τα περισσότερα ήταν όσα φιλοξενούνται και στις ιστοσελίδες του ομίλου.

Με άλλα λόγια δεν μπορείς να ξεκινάς χωρίς να έχεις ετοιμάσει έστω ένα ή δυο αποκλειστικά θέματα που εν δυνάμει θα μπορούσαν να αναπαραχθούν από άλλα Μέσα. Επίσης αρχή με θέματα παιδιά, είτε από τη Συρία είτε από τη Γαλλία είτε την Ελλάδα ή από οπουδήποτε δεν είναι κάτι που ταιριάζει στο προφίλ του MEGA που γνωρίσαμε.

Οι παρουσιαστές – το έχουμε ξαναγράψει, δεν είναι πρώτη εθνική… Για αυτό θα αποφύγουμε προς το παρόν τις συγκεκριμένες αναφορές. Η μοναδική που ξεχωρίζει – αν και έχει πολλά χιλιόμετρα να διανύσει, και φαίνεται να έχει τηλεοπτικό μέλλον ακούει στο όνομα Δάφνη Καραβοκύρη (συμπαρουσιάστρια στη δεύτερη ενημερωτική εκπομπή του καναλιού).

Το πρώτο δελτίο που είδαμε, αξιοπρεπέστατο, αλλά μέχρι εκεί και τίποτα άλλο!

Τεχνικά η εικόνα που βγαίνει δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Επιπλέον όμως η εικόνα του καναλιού προδίδει ότι δεν έχει γίνει και καμία σοβαρή επένδυση.

Το στούντιο μικρό, χαμηλοτάβανο και προβληματικό… Αλλά και ο σκηνοθέτης όμως δεν είχε την πρόνοια να τραβάει από κάτω ώστε να φαίνεται μεγάλο!

Ελπίζουμε ότι θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις και κατά τη διάρκεια της σεζόν θα βρει την περπατησιά του… Και ειδικά από τον Σεπτέμβριο που θα έχουν το χρόνο να προετοιμαστούν καλύτερα!

Comments are closed.