Ολυμπιακός: Επική πρόκριση επί της Άρσεναλ στους «16» του Europa League

Πάρτι στα αποδυτήρια

Ο Ελ Αραμπί «υπέγραψε» στο 119΄ τη νίκη-πρόκριση με 1-2 στο Λονδίνο – Τρελοί πανηγυρισμοί παχτών και Μαρινάκη στα αποδυτήρια – Μάρτινς: Πιστεύαμε στην πρόκριση – Η πρώτη αντίδραση του βρετανικού Τύπου και ο… αποδιοπομπαίος τράγος Ομπαμεγιάνγκ

Η βραδιά όλη ήταν δική τους… Μία μεγαλειώδη εμφάνιση απέναντι σε έναν σπουδαίο και πανάκριβο αντίπαλο και μία επική πρόκριση στους «16» του Europa League. Ο Ολυμπιακός, κόντρα σε κάθε προγνωστικό μετά την ήττα με 1-0 στο Καραϊσκάκη από την Άρσεναλ, όρθωσε το ανάστημά του μπροστά στους «κανονιέρηδες» και πήρε μία τεράστια πρόκριση στο Λονδίνο, αποδεικνύοντας ότι έχει το στίγμα της μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» αρχικά ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα (0-1), πήγαν το ματς στην παράταση και παρ’ ότι δέχθηκαν την ισοφάριση με την γκολάρα του Ομπαμεγιάνγκ, όχι μόνο δεν κατέθεσαν τα όπλα, αλλά βγήκαν στην επίθεση, κυνήγησαν την πρόκριση και τα κατάφεραν με το χρυσό γκολ του ελ Αραμπί.

Το γλέντι συνεχίστηκε στα αποδυτήρια του γηπέδου, εκεί που βρέθηκε και ο διοικητικός ηγέτης του πειραϊκού συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος, μαζί με τους παίκτες, τραγούδησε συνθήματα και μίλησε για ένα ακόμη σπουδαιότερο μέλλον στη φετινή διοργάνωση.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αγκαλιά με τους ποδοσφαιριστές, τραγούδησε συνθήματα και μίλησε μαζί τους, δίνοντας πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική εμφάνιση στο Λονδίνο και τη διαχείριση του αγώνα απέναντι σε έναν μεγάλο και πανάκριβο αντίπαλο.
Πηγή protothema.gr

Comments are closed.