Ενα δάκρυ για το MEGA

 

Την ώρα που το σύνολο σχεδόν των τηλεοράσεων και των εκπομπών ασχολούνται με την πανδημία του κορωνοιού που έχει εξαπλωθεί σε ασύλληπτα μεγέθη στην Ευρώπη και στη χώρα μας… Το MEGA επιλέγει να στήσει μια εκπομπή στη βάση της πολιτικής αντιπαράθεσης για τα οικονομικά μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση. Και καλεί στο στούντιο την ώρα που πεθαίνει κόσμος και είναι άγνωστη η έκβαση της επιδημίας, τους Γεραπετρίτη – Τσακαλώτο, ευελπιστώντας να κονταροχτυπηθούν μήπως τσιμπήσει κανένα νούμερο!

Οι όροι δε που επιχειρεί να στήσει την αντιπαράθεση, δεν είναι μόνο ξεπερασμένοι και κόντρα στις νέες τηλεοπτικές απαιτήσεις των έγκλειστων τηλεθεατών… Μυρίζουν ναφθαλίνη, λαϊκισμό και σκοπιμότητα! Ενώ η δημοσιογράφος Δώρα Αναγνωστοπούλου εμφανώς απροετοίμαστη (πολιτικά) αδυνατεί να στηρίξει (και ευτυχώς για την ίδια) ένα τηλεοπτικό μοντέλο που έχει πεθάνει! Αν δηλαδή το όραμα του επικεφαλής της ενημέρωσης του MEGA είναι οι πολιτικοί “σκυλοκαβγάδες” προφανώς έχει επιλέξει λάθος πρόσωπο να το υπηρετήσει!

Ποιος ομως ενδιαφέρεται σε αυτήν τη φάση να ακούσει τις οικονομικές θεωρίες του Τσακαλώτου; Πέρα απο εκείνους που πουλάνε εκδούλευση στον ΣΥΡΙΖΑ; Ακομη ομως και ο πρώην υπουργός, λόγω της αστικής του καταγωγής – επισης, δεν μπορει να ανταποκριθεί στο σκυλοκαβγά που έχουν εμπνευστεί Παρασκευή βράδυ οι ιθύνοντες της ενημέρωσης του MEGA, τη στιγμή δηλαδή που η ανθρωπότητα σοκαρισμένη παρακολουθεί να πεθαίνουν στην Ιταλία 26 άνθρωποι την ώρα!

Και επειδη λοιπόν δεν τους προκύπτει ο σκυλοκαβγάς (τηλεοπτικής ρούγας) καταφεύγουν στους φθηνούς τίτλους του τύπου “Κόντρα για τα μέτρα της κυβέρνησης”! Αν οι στιγμές όμως δεν ήταν τόσο τραγικές για την Ευρώπη και τη χώρα μας, κι αν το logo δεν ήταν του MEGA, κανείς δεν θα ασχολιόταν με ένα τηλεοπτικό θέαμα κατωτάτου επιπέδου!

Και η παρωδία – τραγωδία δεν τελειώνει εδώ… Συνεχίζεται με Αντώνη Ρέμο, μουσικούλες και μηνυματάκια για να μείνουμε σπίτι! Εκεί ομως που απογειώθηκε η εκπομπάρα ήταν με την παρέμβαση Βασίλη Τοροσίδη και την ερώτηση (για Πούλιτζερ) της Δώρας Αναγνωστοπούλου “Είσαι σπιτόγατος Βασίλη”;

Αυτο όλο λοιπόν, δηλαδή, μπουζούκια, μπαλίτσα και κοντρούλες ήταν η ενημερωτική συνεισφορά του MEGA για τον κορωνοιό σε ενα βράδυ που η Ευρώπη θρηνεί! Κρίμα, δεν περισσεύει κανένα δάκρυ για το MEGA!

Comments are closed.