Μια συνάντηση που λειτούργησε σαν συμμαχία

Μαζί για 20 λεπτά η Νίκη Λυμπεράκη με τον Παύλο Πολάκη

Στη συνέντευξη που ακολουθεί υπάρχουν εκτιμήσεις, καταγγελίες, ειδήσεις… Απο το κόστος που έχει στην πραγματικότητα η νοσηλεία σε κλίνη ΜΕΘ, μέχρι πόσοι έχουν νοσήσει από κορωνοιό, κατά τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

Μπορεί λοιπόν να είναι σοκαριστική η εκτίμηση του πρώην υπουργού ότι υπολογίζει τα κρούσματα κορωνοιού στη χώρα μας απο 40 εως 50 χιλιάδες… Αμιγώς μιντιακά όμως η 20λεπτη συνύπαρξη της Νίκης Λυμπεράκη με τον Παύλο Πολάκη στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN ήταν σαν γλυκιά ανατριχίλα!

Η παρουσιάστρια είχε μεταμορφωθεί για τις ανάγκες της συνέντευξης σε μαθήτρια! Ήταν τόσο προσεκτική και υποχωρητική (όσο πρέπει), αλλά και ταυτόχρονα οικοδέσποινα! Ειχε τον φόβο του ανθρώπου που αντικρίζει ενεργό ηφαίστειο, αλλά και την ικανοποίηση του παιδιού μπροστά σε ένα καινούργιο παιχνίδι.

Η Νίκη Λυμπεράκη πρέπει να είναι η μοναδική δημοσιογράφος (της τηλεόρασης) που αποκάλεσε τον Παύλο Πολάκη επιστήμονα, ενώ του ζήτησε επικαλούμενη την ιδιότητα του γιατρού να μιλήσει για τον κορωνοιό!

Ο αψύς κρητικος ήταν ο εαυτός του, αλλά δεν έχει σημασία… Πρωταγωνίστρια – κι ας μη μιλούσε πολύ, ήταν η Νίκη Λυμπεράκη, μαζί με τη συστολή, τις σκέψεις και τις ανασφάλειες της. Χαμαιλέοντας που θα ζήλευε αν ζούσε ο Λευτέρης Βογιατζής… Μια συνάντηση που λειτούργησε σαν συμμαχία.

Comments are closed.