Το MEGA έκοψε τον Λαζόπουλο

Ο πόλεμος στο παρασκήνιο για τον έλεγχο…

“Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν θα εμφανιστεί απόψε στο MEGA” ενημέρωνε τους αναγνώστες με ανάρτηση του το σάιτ “Altsantiri” (ιδιοκτησίας του δημοφιλούς καλλιτέχνη)! Και έχει αξία η τελευταία πληροφορία, διότι ο συντάκτης σημαίνει ότι γνωρίζει από πρώτο χέρι! Στη συνέχεια λοιπόν αναφέρει “Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν θα εμφανιστεί, τελικά, στην εκπομπή «Η κρίση του Κορωνοϊού», στο Mega, στις 23:00, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του δεν θέλησε να μας πει τους λόγους για τους οποίους ματαιώθηκε η προγραμματισμένη από χθες εμφάνισή του μέσω skype”!

Με άλλα λόγια το σάιτ του Λάκη Λαζόπουλου ενημερώνει το αναγνωστικό κοινό ότι ο ηθοποιός είχε προγραμματιστεί να συμμετάσχει στην εκπομπή του MEGA… Αλλά για κάποιους λόγους που δεν έγιναν γνωστοί οι ιθύνοντες του καναλιού ματαίωσαν την παρουσία του καλλιτέχνη. Και τη ματαίωσε το MEGA διότι αυτό προκύπτει από την ανάρτηση του σάιτ η οποία όχι μόνο δεν διαψεύστηκε από τη Συγγρού, αλλά ο συντάκτης της αφήνει σαφώς να εννοηθεί ότι κάποιος έκοψε τον Λαζόπουλο!

Ωστόσο το ερώτημα δεν είναι ποιος έκοψε τον Λαζόπουλο; Προφανώς τον έκοψε κάποιος από ψηλά. Και το “ψηλά” στο MEGA, ξεκινάει από τον Ανδρεούλη και τον Δεληβοριά και φθάνει εως την Υψηλάντη και τον Μαρινάκη. Και κόπηκε – πιθανότατα, διότι ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν στα δικαστήρια με το MEGA για τους “Μήτσους”… Επιπλέον έχει ασκήσει έντονη κριτική τόσο στον ιδιοκτήτη του καναλιού όσο και στους δημοσιογράφους με βαρείς χαρακτηρισμούς!

Κατά συνέπεια το ερώτημα δεν είναι οι λόγοι που κόπηκε ο Λαζόπουλος, αλλά ποιος τον κάλεσε με στόχο να διασύρει και να εκθέσει το κανάλι; Διότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να φιλοξενηθεί ένα πρόσωπο – εν προκειμένω ο Λάκης Λαζόπουλος, με το οποίο υπάρχουν ανοιχτά ποικίλα μέτωπα και να ακυρωθεί εν συνεχεία η εμφάνιση του… δημιουργώντας εντυπώσεις εις βάρος του καναλιού.

Προφανώς όμως η εκδοχή ότι στη Συγγρού κάποιοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους είναι η πιο light… Διότι η hardcore εκδοχή έχει να κάνει με τα πολλά κέντρα εξουσίας, και κυρίως με τον εσωτερικό πόλεμο ορισμένων για την επικράτηση της γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος δηλαδή που συνέβαλε τα μάλα για να μπει λουκέτο στο MEGA και να ελέγξει τις εφημερίδες “Βήμα” και “Νέα”!

Comments are closed.