Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στο MEGA

… με στόχο να παίξει δυνατά στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό

Η επόμενη ημέρα στο MEGA δεν θα έχει καμια σχέση με αυτή που είναι σήμερα. Σαρωτικές αλλαγές έρχονται στην ενημέρωση από νωρίς το πρωί εως αργά. Αυτο τουλάχιστον υποστηρίζουν συνομιλητές του Βαγγέλη Μαρινάκη που παρακολουθεί στενά την πορεία του σταθμού από την ημέρα που έκανε πρεμιέρα. Άλλωστε ο ιδιοκτήτης της Alter Ego είναι γνωστό ότι ασχολείται προσωπικά με το σταθμό… Οχι μόνο έχει γραφείο στις εγκαταστάσεις του καναλιού για να παρακολουθεί στενά την πορεία και την ανάπτυξη του, αλλά συχνά παρεμβαίνει όπου κρίνει ότι είναι απαραίτητο, ακόμη και σε θέματα (δευτερευούσης σημασίας) αιφνιδιάζοντας τους συνεργάτες του… Με τους οποίους έχει καθημερινή επαφή και κυρίως τους ακούει προσεκτικά, σχεδιάζοντας μαζί τα επόμενα βήματα.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες έρχονται σαρωτικές αλλαγές, μπροστά και πίσω από τις κάμερες που στόχο θα έχουν την αύξηση της τηλεθέασης… Η οποία ομολογουμένως πηγαίνει καλά όσο περνάει ο καιρός.

Παρόλα αυτά υπάρχουν εκπομπές που χωλαίνουν, πρόσωπα που δεν τραβάνε, ενώ εντοπίζονται προβλήματα και στο συντονισμό. Με άλλα λόγια η ιδιοκτησία έχει αποφασίσει να κάνει πρωταθλητισμό και να μπει γερά στην κούρσα του ανταγωνισμού… Και προς αυτήν την κατεύθυνση προετοιμάζονται αθόρυβα στη Συγγρού.

Το επόμενο διάστημα θα ωριμάσουν ορισμένες αλλαγές, αλλά κυρίως από τη νέα σεζόν θα αλλάξει συνολικά το προφίλ του καναλιού ώστε να μπορέσει να ανταγωνιστεί ισότιμα τα υπόλοιπα κανάλια με τις υψηλές τηλεθεάσεις. Για αυτό και στο παρασκήνιο γίνονται συζητήσεις με πρόσωπα πρώτης κατηγορίας, προκειμένου να αναλάβουν ρόλο μπροστά από τις κάμερες.

Comments are closed.