Ραντεβού Μπούτου – Λιάγκα για το Mega

 

Και ενώ ο Γιώργος Λιάγκας ετοιμάζεται για την επάνοδο του στον ΣΚΑΪ δεν κρύβει σε πολύ κοντινά του πρόσωπα τη δυσαρέσκεια του για όλα όσα έχουν συμβεί εντός καναλιού και ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα.
Οι πληροφορίες για το συμβόλαιο Λιάγκα – ΣΚΑΪ είναι διφορούμενες: Μια πηγή μου είπε πως είναι 1 + 1 μια άλλη πως είναι κλειστό διετές.

Εάν παραμείνει τελικά ο Λιάγκας στον ΣΚΑΪ, (η τελευταία του ευκαιρία θα είναι την περίοδο που ξεκινά τη Δευτέρα του Πάσχα) είναι σίγουρο πως θα έχει τηλεοπτική παρουσία.
Γιατί αυτή τη φορά σε αντίθεση με το προηγούμενο συμβόλαιο που είχε στον ΑΝΤ1 αναφέρεται ρητά πως όσο συνεχίζεται η συνεργασία με τον σταθμό θα πρέπει να έχει εκπομπή.
Όμως το γυαλί με το κανάλι και συγκεκριμένα με την Κουτσαυτάκη έχει ραγίσει. Η πρώτη ρήξη ήταν με το θέμα του ΕΣΡ και την απαίτηση εκ μέρους του σταθμού το πρόστιμο να πληρωθεί εν μέρει από τον παρουσιαστή.
Η δεύτερη όταν τελικά δεν αξιοποιήθηκε στον ενημερωτικό μαραθώνιο του ΣΚΑΪ για τον κορονοϊό.
Μαθαίνω λοιπόν πως ο δίαυλος επικοινωνίας των προηγούμενων εβδομάδων του Λιάγκα με τον Πέτρο Μπούτο ενεργοποιήθηκε με τηλεφωνικό ραντεβού που υπήρξε μεταξύ του παρουσιαστή και του ισχυρού άνδρα του Mega.

Και το αντικείμενο της συζήτησης ήταν το ενδεχόμενο συνεργασίας εφόσον τελικά ο Γιώργος αποχωρήσει με συναινετικό διαζύγιο από τον ΣΚΑΪ.

Σας θυμίζω δύο σημαντικές λεπτομέρειες:
Ο Μπούτος ήταν που μετέφερε τον Λιάγκα από το STAR στο Mega με την «Εκδίκηση της Ξανθιάς» και
Εκείνος στη συνέχεια του έδωσε και το Πρωινο.

Και φυσικά υπάρχει καλή σχέση του Λιάγκα κια με την ιδιοκτησία του Mega καθώς στο παρελθόν ο δημοσιογράφος έκανε ραδιοφωνική εκπομπή στα φιλικά προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη «Παραπολιτικά fm». Θα υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ τις επόμενες εβδομάδες…

Πηγή nassosblog.gr

Comments are closed.