Χατζηνικολάου ή Σρόιτερ θέλουν στο MEGA

 

Σαν τον Ολυμπιακό θα χτίσει το νέο MEGA ο Μαρινάκης λένε όσοι συνομιλούν μαζί του… Οπερ μεθερμηνευόμενον εστι με έτοιμα πρόσωπα (από την αγορά) που θα φέρουν την πολυπόθητη τηλεθέαση στο κανάλι. Ήδη υπάρχουν συζητήσεις με παρουσιαστές πρώτης γραμμής από ανταγωνιστικά κανάλια που μελετούν τους τρόπους αποδέσμευσης τους για να ενσωματωθούν στο δυναμικό της Συγγρού.

Ωστόσο το μεγάλο deal αναμένεται να γίνει στον τομέα του δελτίου ειδήσεων… Κι αυτό διότι ο πρόεδρος της Alter Ego δέχεται πιεστικές εισηγήσεις να προχωρήσει σε συγκεκριμένες προτάσεις, είτε προς τον Νικο Χατζηνικολάου είτε προς τον Αντώνη Σρόιτερ. Οι συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη πιστεύουν ότι στη “βιτρίνα” του καναλιού πρέπει να υπάρχει ένας από τους δυο anchormen, ώστε συμπληρωματικά με δυο ή τρεις μετεγγραφές ακόμη να “χτίσει” και τις υπόλοιπες ζώνες που υστερούν.

Το θέμα με τους Χατζηνικολάου, Σρόιτερ είναι τα συμβόλαια τους με ΑΝΤ1 και ALPHA αντίστοιχα… Άλλωστε ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε δεχθεί πρόταση από τον Μαρινάκη πέρυσι όταν πήρε το MEGA, αλλά υπήρχε στη μέση το συμβόλαιο με το κανάλι του Αμαρουσίου που απέτρεπε την κάθοδο του στη Συγγρού. Από τότε όμως έχει περάσει ένας χρόνος και πολλά έχουν αλλάξει.

Επίσης ο Αντώνης Σρόιτερ που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη έχει συμβόλαιο με τον ALPHA για έναν ακόμη χρόνο… Που σημαίνει ότι θα πρέπει να το “σπάσει” εαν δεχθεί πρόταση! Πόσο ρεαλιστικό όμως είναι κάτι τέτοιο;

Τέλος υπάρχει και μια εισήγηση έκπληξη, εναλλακτική όλων των παραπάνω!

Comments are closed.