Πόλεμος εντυπώσεων στα ΜΜΕ για τους πλούσιους και τους φτωχούς της Βουλής

 

Σε θέση μάχης από νωρίς το πρωί τα αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ ώστε όταν δοθούν στη δημοσιότητα τα πόθεν εσχες των πολιτικών να ξεκινήσει ο πόλεμος των εντυπώσεων… Στην ίδια θέση – φυσικά, βρίσκονται και τα συμπολιτευόμενα Μέσα που περιμένουν στη… γωνία τους πρώην υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να διαπιστώσουν ποιοι αύξησαν τα εισοδήματα τους και ποιοι απέκτησαν καινούργιο ακίνητο.

Με λίγα λόγια, άλλη μια μάχη εντυπώσεων θα δοθεί με αφορμή ποιοι είναι οι πιο πλούσιοι και πιο φτωχοί στο ελληνικό κοινοβούλιο… Τροφοδοτώντας τις παραπολιτικές στήλες, εφημερίδων και sites.

Μέχρι εκεί όμως, διότι κανείς δεν μπαίνει στην ουσία… Αφού όλοι αρκούνται στο έσχες, δηλαδή στην καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων των βουλευτών, αντί του πόθεν. Με εξαίρεση δυο ή το πολύ τρεις περιπτώσεις τα τελευταία σαράντα χρόνια δεν έχει υπάρξει καμια ουσιαστική έρευνα για την προέλευση των περιουσιακών στοιχείων πολιτικών προσώπων.

Έτσι λοιπόν και σήμερα η μάχη θα είναι για τις εντυπώσεις και για το παραπολιτικό κουτσομπολιό, απαραίτητο (κι αυτό) μέρες που είναι!

Comments are closed.