Τραγωδία στο Λουτράκι: 4 νεκροί μέσα σε χαράδρα

Πιθανότερο σενάριο να έψαχναν για λίρες

Συναγερμός σήμανε στις 2 τα ξημερώματα στο Λουτράκι, καθώς μια γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία για τέσσερα άτομα που βρέθηκαν νεκρά σε χαράδρα σπηλαίου στην περιοχή Άνω Καρμπουνάρι Λουτρακίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για 4 άνδρες ηλικίας από 34 έως 65 ετών.
Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, η γυναίκα που ειδοποίησε, ήταν η σύζυγος του ενός εκ των τεσσάρων θυμάτων. Μάλιστα, μαζί της είχε και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, Αστυνομία και Πυροσβεστική, ενώ γύρω στις 4 το πρωί, έφτασε και το κλιμάκιο της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών, προκειμένου να ανασύρει τα πτώματα των τεσσάρων ανδρών.
Για την ανάσυρσή τους που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με 5 οχήματα.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που τα 4 άτομα έχασαν τη ζωή τους.

Το ενδεχόμενο να είχαν πάει για αναρρίχηση στην περιοχή απέκλεισε πριν από λίγο, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης.Το πιθανότερο σενάριο, που εξετάζουν οι Αρχές, είναι τα 4 άτομα να έψαχναν για λίρες και ενδεχομένως βρήκαν τραγικό θάνατο στην προσπάθειά τους να πυροδοτήσουν κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό.

Με βάση αυτό το σενάριο, άμεσα απαγορεύθηκε η κυκλοφορία προς το σημείο υπό το φόβο κάποιας νέας έκρηξης, ενώ πριν από μία ώρα ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσή τους.
Πηγή kathimerini.gr

Comments are closed.